Iggy Azalea reageert op de harde woorden die Macklemore voor haar had in White Privilege 2

iggy-macklemore
Op 26 februari brengen Macklemore & Ryan Lewis hun nieuwe album This Unruly Mess I’ve Made uit en vandaag ging de campagne voor dat album verder met de track White Privilege 2. Het nummer is het gevolg op de eerste White Privilege track van Macklemore uit 2009. In het 8-minuten durende nummer worden een aantal onderwerpen besproken maar de basis blijft White Privilege. Ook Iggy Azalea wordt genoemd in het nummer in de lines: “You’ve exploited and stolen the music, the moment, the magic, the passion the fashion, you toy with / The culture was never, yours to make better / You’re Miley, you’re Elvis, you’re Iggy Azalea.”

Iggy heeft de track inmiddels ook gehoord en reageert op Twitter. Het lijkt haar niet veel te doen, wat we niet van haar gewend zijn. Verder zegt ze dat Macklemore zich niet drie jaar lang als vriend had moeten opstellen als hij zich echt zo voelde. Beluister hier het fragment en bekijk de reactie van Iggy.

#macklemore calls out #iggyazalea and #mileycyrus on his new song "white Priviledge 2 " listen at latenightcreeps.com

A video posted by DJ Akademiks (@akademikstv) on

22 January

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Iggy Azalea reageert op de harde woorden die Macklemore voor haar had in White Privilege 2"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Rita
Gast

oke?

Pontus
Gast
Pontus

wat een vreselijk slecht artikel. vlak voor dit fragmet begint (je hoort het ook half) zegt macklemore: “Ben.. Think about it.” Waarmee duidelijk wordt dat hij zichzelf in de zelfde categorie schaart. Het nummer is prachtig en ik vind het echt heel jammer dat de schrijver van dit stuk duidelijk geen idee heeft wat er gezegt wordt.

wpDiscuz