Insayno doet Spoken Word over het N-Woord

Insayno was vandaag bij FunX te gast en deed daar live in de uitzending een Spoken Word over het N-Woord.

11 January

31 comments

Leave a Reply

31 Comments Aan "Insayno doet Spoken Word over het N-Woord"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
n
Gast
n

Insayno heeft weer eens zand in z’n kutje.

tammer
Gast
tammer
Altijd een interessante jongen gevonden, en nog steeds. Al is het maar omdat ie een eigen mening heeft. Alleen die eigen mening soms. Oefff…….Je mag geen “blank” meer zeggen, Je mag geen “neger” meer zeggen. Enzv. Zelf zou ik niet weten wat er mis is met huidskleur, welke schakering dan ook, en dat te benoemen. Zelf is hij wel erg eenzijdig beinvloed (en onder de indruk van) door de Angelsaksische wereld (de wereld is groter hoor!) met alle bezwaarde en beladen vocabulaire vandien. Maar ook het daar heersende politiek correcte discoours, dat nu eenmaal niet 1 op1 vertaalbaar is naar… Read more »
YOL2
Gast
YOL2
Nee man, het woord nigga, betekent voor deze papi slaaf. Voor mij betekent het broer, goeie vriend. Woorden en de betekenis ervan veranderen met de tijd en er is nu een nieuwe generatie die het woord op een positieve manier gebruiken en die het niks meer uit maken tegen wie je het zegt. Je kan blijven hangen in de oude waardes, of je kan de nieuwe waardes accepteren en de vooruitgang zien. Zogenaamde verhevenheid omdat hij denkt dat mensen die het woord gebruiken hun geschiedenis niet kennen en daarom minder zijn. Jammer zo ga je mensen niks leren alleen maar… Read more »
n-woord
Gast
n-woord

precies jij snapt het!!

hoi
Gast
hoi

Lieve insayno

Overal op tv en over social media zie ik je rebels en heftig gedragen omtrent zwart zijn

Misschien moet je is gewoon accepteren dat je niet blank en niet zwart bent inplaats van deze reflectie van je verwarring hier over op iedereen te projecteren xx

Insayno huilie huilie
Gast
Insayno huilie huilie

Insayno moet altijd wat te janken hebben toch. Dat zijn we inmiddels wel gewend van hem. Ik ga het niet eens checken. Maar wil wel even zeggen dat ie een fopnegertje is.

Ja
Gast
Ja

Hij is goed bezig

Bram
Gast
Bram

Insayno, het jongetje die je op facebook en twitter blokkeert als je tegen zijn mening ingaat. Hij wilt discussies uitlokken, maar gaat janken als je de discussie daadwerkelijk aangaat. Pussy.

n-woord
Gast
n-woord

insayno

vroeger gebruikte blanke mensen op een negatieve manier
maar tegenwoordig is het gewoon positief bedoeld. jij zegt het nu alsof iedereen het negatief bedoelt. je kan niet zo maar zeggen dat een woord negatief is kijk eerst naar de manier hoe mensen het word gebruiken.

stopthisman
Gast
stopthisman

Deze man he. Hij is net als onkruid.
Zo vervelend echt ongelofelijk.

g
Gast
g

Ik hou van hiphop maar kan niet met die insayno types!

Yaewi
Gast
Yaewi

Je hebt gelijk geen woord wel een persoon negativ

Doncoleone
Gast
Doncoleone

Deze wereld is tog al faya waar maken we ons druk om fakit kill doe gwn je ding god bless iedereej

warwar
Gast
warwar

hij neemt zichzelf iets te serieus

Jesper
Gast
Jesper

HEY JIJ, GA IS DOOD!

BabaGanoesj
Gast
BabaGanoesj
Persoonlijk vind ik dat hij de boodschap iets te zwaar brengt, waardoor er zulke reacties worden uitgelokt. Daarnaast vind ik dat hij een verkeerd statement maakt door inderdaad te roepen dat mensen hun geschiedenis niet kennen. En dat vind ik jammer. Want ik vind wel dat hij een punt heeft. Ik sta neutraal in deze discussie of je het nog wel of niet moet gebruiken. Maar ik vind wel dat het woord een kloof tussen ‘rassen’ (we zijn eigenlijk allemaal 1) in stand houdt en dat vind ik wel jammer. Door het n-woord te gebruiken is er een wij-groep en… Read more »
monk
Gast
monk

big up. goed commentaar.

flori
Gast
flori

Een spoken word en dan SLOW IT DOWN zeggen hahahaha deze man wat een grap

Djajajaja
Gast

Lolololol HUISNEGERTJE

lil lil
Gast
lil lil

insayno is een fukboi

Peterpan
Gast
Peterpan

los van de discussie mooie performance

Moerbeitje
Gast

Vechtend tegen nazi’s wordt ie zo’n beetje zelf een nazi. Je mag dit niet zeggen, dat niet zeggen… zus niet… zo niet…

Altijd scherp en kritisch proberen te zijn… alsof zijn ego het nodig heeft om te etaleren hoeveel hij wel niet weet.

Hij is er al. Enlightened black jesus. Bah.

Moerbeitje2
Gast

Firefighters fight fire. What do freedom fighters fight?

Moerbeitje2
Gast

Hij is zo met blank/zwart bezig dat je bijna denkt dat hij de enige is die nog kleur ziet… man m’n mocro’s hangen met m’n tatta’s, anti’s en suri’s, hindoe’s en indo’s. One big family.

Alleen die anti-racisme papi’s zijn nog bezig met kleur.

Moerbeitje3
Gast
Vroeger vochten mensen in de oorlog voor vrijheid en nu mag je niks meer zeggen omdat je een ander kwetst. Waar de fuck is dan die vrijheid? Vrijheid kan pijn doen. Vrijheid is iets zeggen waar een ander zich misschien beledigd door kan voelen. Die belediging is de nieuwe censuur. Je mag dat niet zeggen, ik ben het daar niet mee eens, dus ik voel me beledigd en jij moét dit en moét dat en mág dit niet en mag dát niet. Fuck dat. Ik zeg wat ik wil Insayno. Vieze flikker, spleetoog, duitse nazi, gierige tatta, leipe mocro whatever.… Read more »
Moerbeitje4
Gast

En we hebben jou niet nodig om te leren wat wel en niet mag omdat jij je ‘geschiedenis’ kent. We kunnen dat prima voor onszelf bepalen. We hebben geen leraar nodig. Al helemaal niet eentje die bepaalt wat we moeten denken en wat niet.

A true teacher teaches you how to think, niet wat je moet denken. Kroeskop!

nigger
Gast
eej in een land met vrijheid van meningsuiting zullen sommige groeperingen zich wel eens beledigd voelen ach ja als ik iemand een nigger wil noemen of een tatta of spleetoog moet ik dat zelf weten jij ga mij echt niet opleggen wat ik wel of niet mag zeggen dodo , meneer kent zen geschiedenis ja leuk waarom zolang je eigen druk maken over het verleden zie je hoe goed jullie niggers het nu hebben hier. jullie krijgen een uitkering, genoeg kansen om aan het werk te kunnen tenminste als je een goede instelling hebt maar dat geld ook voor blanke.… Read more »
RobdeBeur
Gast
RobdeBeur

Sinds die poekie hem gegeten heeft is hij klaar. Neem ik aan.

@nigger
Gast
@nigger

@nigger, klopt geen hol van je torie. Plus hopi spelfouten a mongool.

Konttonger
Gast

Donder toch op met je bespottelijke Black Panther ideologieën joh. We bepalen zelf wel wat we denken en vinden meneer de koraalridder met je : Je mag hier niet zwemmen!

fockthattniggu
Gast
fockthattniggu

triest persoon, je heb niks bereikt gap

wpDiscuz