Insayno doet spoken word over het verspreiden van naaktfoto’s

Elke zondag schuift Insayno aan bij FunX om een spoken word te doen over een bepaald onderwerp. Vorige week was dat het gebruik van het “n-woord” en deze week gaat dat over het verspreiden van naaktfoto’s. Check de beelden hier.

18 January

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "Insayno doet spoken word over het verspreiden van naaktfoto’s"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
joey
Gast
joey

spuit 11 heeft weer een microfoon gevonden hoor

Randy
Gast
Randy

Volgens mij wordt hij hier gewoon voor gevraagd. Dus je comment makes no sense.

d0pe
Gast
d0pe

oh god, gaan we deze gozer meer podium geven ja?
drama

Bruhh
Gast
Bruhh

Oh yes, net waar ik op zit te wachten, meer Insayno –.–“

Mokummer
Gast
Mokummer

Kan dit jongetje niet van internet verdwijnen,

BaKa
Gast
BaKa

Maar ey, zijn lyrics hebben altijd wel goede inhoud.
Ben het er mee eens dat hij camera geil is, en dat hij een podium wilt.

bmk
Gast
bmk

Gast maakt fouten op de radio wanneer die spit, je bent echt wack insayno, met je wacke teksten, dat kan iedereen. Je flow is wack en simpel net als je lyrics, sorry man, ik vind je echt wack.

Sof
Gast
Sof

Mensen, die hier negatief reageren is pure jaloezie. Deze jongeman heeft een stel hersenen, wat meeste mensen die hier hebben geageerd missen!!!

Emily
Gast
Emily

Dope dingen! Clear! On point!
Haten is voor de zaden die de eicel gehaald hebben maar NEVER een podium krijgen omdat ze dat met hun capaciteiten niet redden #Doei

JeMoeder
Gast
JeMoeder
Hee patiëntje, wil je eens even heel snel je bek houden? Tuurlijk is een vrouw er zelf voor verantwoordelijk wanneer zij een naaktfoto geeft aan iemand die niet te vertrouwen is. Moet je beter inschatten aan wie je die shit stuurt. Dingen zeggen als “waarom geven wij het slachtoffer de schuld” is bullshit. Het is een volwassen vrouw die dus zelf inschattingen moet maken over gevaren die er zijn in de wereld en er verantwoordelijk voor mag worden gehouden als ze een verkeerde inschatting maakt. En dat van die rokjes in Duitsland? Tuurlijk hebben vrouwen daar rekening mee te houden.… Read more »
Peterpan
Gast
Peterpan

Hee “patientje” voel je je toevallig aangesproken? Mogen vrouwen er niet van uit gaan dat mannen zich kunnen gedragen? En dat jij in de filipijnen zit is prima, maar dat betekend niet dat het normaal gevonden mag worden dat je voor een paar euro word bedreigd met een pistool. “Buurten waar verkracht word vermijden” is precies de mentaliteit die het probleem niet oplost.

Roof
Gast
Roof
Wil jou wel eens zien praten tegen de jongens van tegenwoordig en dan inschatten. Ze doen tegenwoordig alles voor foto’s of seks. Ze behandelen meisjes als prinsesjes tot ze hebben wat ze willen. Is niet meer in te schatten of het fake is of niet. Daarnaast moeten vrouwen rond kunnen lopen hoe ze willen, waar ze willen en wanneer ze willen. Verkracht/aangerand worden is NOOIT de fout van het slachtoffer. Je zou naakt rond moeten kunnen lopen zonder dat er iets met je gebeurt. Jouw lichaam is van jou en niemand vraagt erom om verkracht te worden. Dat is het… Read more »
Alex Draaier
Gast
Alex Draaier

Dit is toch die jongen die beweerde dat er tijdens 9/11 eigenlijk helemaal geen vliegtuigen waren? Dezelfde knul die de aanslagen in Parijs, maar ook de Boston Bombing, Aurora- en Sandy Hook shooting bagetaliseerde tot een complot? De slachtoffers waren namelijk “acteurs”.

wpDiscuz