Interview: Akwasi bij Mijnvraagis.nl

Zwart Licht is begonnen met producer Hayzee en rapper Akwasi. Deze jongens uit Amsterdam besluiten samen een rapgroep op te richten. Al snel voegt back up rapper Leeroy zich bij het gezelschap en dit trio zet in korte periode veel zalen in Nederland en België op zijn kop.

Met zijn geanimeerde rapstijl en dwingende aanwezigheid is Akwasi op het podium de onbetwiste frontman van de groep. Zwart licht is een groep met een doel; vijf ‘Wonderbaarlijke Wapenfeiten’. Hiermee wil Zwart Licht een onuitwisbare stempel op de Nederlandse hiphopgeschiedenis drukken. Het eerste wapenfeit is het album Bliksemschicht en het tweede heet No Juju. Beide albums zijn uitgebracht onder het label TopNotch. Iedereen heeft kennis kunnen maken met het trio dat klaar is voor de toekomst.

25 December

31 comments

Leave a Reply

31 Comments Aan "Interview: Akwasi bij Mijnvraagis.nl"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
rababo
Gast
rababo

akwa=definitie van dopeheid

6maart
Gast
6maart

ghana sta op africa sta op nederland sta op

mijnen
Gast
mijnen

”Ken je Voel Kreet?”

www.twitter.com/chrisismenaam
Member

haha akwasi mag ik wel, hij geeft een dope draai aan het interview. Helaas heb ik concentratie problemen en moet ik toch opgeven na 10 minuten.

Pieter
Gast
Pieter

Nu pas?! Dit interview heb ik vorige week al gezien. Word wakker Puna!

Ivan
Gast
Ivan

Wat heb ik me lopen irriteren aan die gozer, kan niet tegen mensen die zich inteligenter willen voordoen dan ze zijn.

dodehiphop
Member

jij moet jezelf echt klappen, je weet niks van akwa, 1 van de meest intilligente rappers in nederland. ”BENJIVAAAAA”

zztop
Gast
zztop

zeker één van de teleurgestelde groupies…

EddyExcellentie
Gast
EddyExcellentie

Ivan: Wat heb ik me lopen irriteren aan die gozer, kan niet tegen mensen die zich inteligenter willen voordoen dan ze zijn.

ik denk dat heel veel mensen zich nu aan jou irriteren.

mikss
Gast
mikss

inderdaad ja >

dodehiphop
Member

100? gewoon een barkie? geef me die barkie geef me die barkie dan.

@RoystenH
Gast
@RoystenH

EddyExcellentie: ik denk dat heel veel mensen zich nu aan jou irriteren.

ik

tino
Gast
tino

eeey shout out naar dean high en Fata..
Ik zei het toch al! Deventer!!

rellen
Gast
rellen

wedden dat jij nexusz bent?

Mkho
Gast
Mkho

Heb net de aflevering gekeken van Puberruil. Wat was die Nico een asociale jongen zeg. Akwa integenstelling was erg beleefd tegenover een heel andere cultuur. Kijk hier naar de uit zending: http://player.omroep.nl/?aflID=2870097

Arthur
Gast
Arthur

Hahah wát?
Jij heb nog niet genoeg ZL geluisterd dan

Ivan: Wat heb ik me lopen irriteren aan die gozer, kan niet tegen mensen die zich inteligenter willen voordoen dan ze zijn.

Sid
Gast
Sid

Dope interview, ben ook zeker benieuwd of Hayzee komt hij is echt hard

Arthur
Gast
Arthur

Ik heb ook ff lopen kijken. Akwasi is echt een inspiratiebron. Hij is helemaal niet met zijn mensen en toch probeert hij er het beste uit te halen en ervan te leren. Terwijl die andere alleen maar negatief doet. Props voor Akwasi man

Mkho: Heb net de aflevering gekeken van Puberruil. Wat was die Nico een asociale jongen zeg. Akwa integenstelling was erg beleefd tegenover een heel andere cultuur. Kijk hier naar de uit zending: http://player.omroep.nl/?aflID=2870097

Cs
Gast
Cs

ik heb net voor het eerst ook de aflevering van puberruil gekeken.. ik heb nu wel een ander beeld van hem! ik dacht dat hij meer straat jongen was, lui en hangen. hij is dope. god Bless him

JJR
Gast
JJR

bless Akwasi ! Top kerel, hoop dat hij 6 maart met soloalbum komt! Dan koop ik hem zeker!

mijnen
Gast
mijnen

Solo is hij zoveel harder dan in een combo met Lee.
Ben benieuwd naar dat solo project!

Brow-N
Member

Idd!

dodehiphop: jij moet jezelf echt klappen, je weet niks van akwa, 1 van de meest intilligente rappers in nederland. ”BENJIVAAAAA”

Brow-N
Member

Ik heb daarnet die docu gezien van Puberruil. Interessant artikel, zou iedereen eens moeten zien. Daarbij merk ik wel een enorme groei bij Akwa zelf!

vincent
Gast
vincent

super dope interview !

G
Gast
G

Nu pas?! Dit interview heb ik vorige week al gezien. Word wakker Puna!

jesse82
Gast
jesse82

big up fata!

Tom
Gast
Tom

Ivan: Wat heb ik me lopen irriteren aan die gozer, kan niet tegen mensen die zich inteligenter willen voordoen dan ze zijn.

Ja man je hebt helemaal gelijk, ik vind Akwasi dope maar dat betekend niet dat je hem gelijk met geven. Zeker als je hem hoord reageren op de vraag over een boederij, het is gewoonn een grap waar je niet zo slim op hoeft te reageren.

likkepot
Gast
likkepot

wtf is da met die 7 vrouwenaaaaaa??
big up naar akwa zoieso dope interview

Anonymous
Gast
Anonymous

22 tracks op computer. Probs!!

stte
Member

Heerlijk eerlijk !

Wiebehd
Gast
Wiebehd

interviewer is wel slecht.
maar akwasi is zeker wel een top 3 mc.

wpDiscuz