Ismo – Moslims (Prod. DeibyTunes)

ismo-stapelen
Ismo is vandaag terug met de maatschappijkritische track ‘Moslims’ geproduceerd door Deibytunes. De track is nu hieronder te beluisteren en zal binnenkort te downloaden zijn via iTunes.

18 September

34 comments

Leave a Reply

34 Comments Aan "Ismo – Moslims (Prod. DeibyTunes)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
zeus109
Gast
Shit zeg wat een goede rapper is het ook misschien ook de enige rapper die ergens nog over rapt dan alleen maar over schieten wat meeste kk hard zitten te lullen of over sletjes die zij niet eens hebben veel rappers man fuck het alle rappers in nl kunnen beter voorbeeld van hem nemen deze man deze rapper doet observeren kijken wat in zijn en omgeving en in de wereld gebeurt we hebben meer rappers van deze soort nodig pff lijpe ik vond je geweldig vroeger maar ismo heeft je al ingehaald niet maar ook andere mensen die weten wat… Read more »
Dj
Gast
Dj

Kippenvel van het nummer

anoniempje
Gast
anoniempje

Kaolloo Hard. Fucking veel respect voor deze gozer.

guy
Gast
guy

Tekst slaat nergens op. Het gek vinden dat Israel geen vluchtelingen wil, terwijl veilige/rijke islamistische buurlanden dat ook nauwelijks willen.
9/11 een inside job.. alle standaard complottheorietjes kwamen weer voorbij.

chesterfield
Gast
chesterfield

als je nog steeds niet snapt dat 9/11 een inside job was heb je je hoofd in je anus zitten

rico
Gast
rico

Dope ik ben blij dat mensen bewust worden van wat er om ons heen gebeurt .
Nu de kracht vinden om daar ook wat mee te doen .
We leven in een satanische samenleving.
Alleen God en jezelf kan je uit deze wanzin verlossen . De godsdienst is eigelijnlijk de leer van satan .
Maar mensen worden tapen erin en worden Slaaf Door zijn hypnose maar maak je niet druk het licht zal voor verlossing zorgen

040
Gast
040

Jongeee flikker nou eens op wie zit hier nou op te wachten man

GINO
Gast
GINO

Eenzijdige weergave, onjuiste informatie en gewoon erg jammer dit. Kan me verder ook niet voorstellen dat mensen hier graag naar luisteren en dit een fijn plaatje vinden. Ik zou het bij ´fok de ibahesj´ houden. Dat is harder en ook wat minder pretentieus…IK LUISTER NOG VEEL LIEVER NAAR SWAG RAP IM JUST BEIN´ HONEST DOEI

Marc
Gast
Marc

Hij probeert ook lijpe na te doen met z’n stem.. Ismo is echt een fatoe mannetje, hij rapt al jaren kaolo slecht, maar probeert nu weer wat shine te pakken met z’n vluchtelingen/moslim shit. Geef me dan maar insayno man..

kees
Gast
kees

Ey ismo respect voor deze poku man!

hooggeleid
Gast
hooggeleid

zo dom en triest dat ik eigenlijk niet mag lachen. medelijden. pijnlijk.

Ga zo door
Gast
Ga zo door

kippenvel hoor, netjes.

Ahmed
Gast
Ahmed

Over Syrie: “En wie financiert al die rebellen: Amerika en Israel”. Uh nou vooral de Golfstaten dus. Zo veel onjuiste informatie, schokkend.

Je moeder
Gast

Kk jank nummer hou op man

Je moeder
Gast

Heel nummer maken over hoe slecht het is en dn een foto posten dat hij in het geld ligt…hahahahahah doneer iets man fa2 man

Juel Poff poff
Gast
Juel Poff poff

Haha kap met rappen a zwerver!

Batu
Gast
Batu

deze gast heeft echt het IQ van een visstick

Nowel
Gast
Nowel

Op youtube scoort de track al 20 k views in een halve dag wie luistert hier nou weer na ik begrijp het niet

Enk
Gast
Enk

Lekker onjuiste informatie geven, alleen maar wijzen naar de vs en Israël.. Dat is nou wel achterhaald, beter stop je met rap. Ga je een opleiding doen of een baan zoeken.. Die slachtoffer rol kennen we zo langzamerhand wel..

Kim
Gast
Kim

9/11 vliegtuig crasht in gebouw. Enkele minuten later stort geboow in RECHT NAAR BENEDEN. Waaaaaa polio patienten denk na zonder explosieven in het gebouw te plaatsen is het onmogelijk zo iets voor elkaar te krijgen

Kim
Gast
Kim

Ps goeie track man ismo ga so door!

eeehaaa
Gast
eeehaaa

factsssss

chesterfield
Gast
chesterfield

uhhhhh isis word gesponsord door de joden/amerika/israel/uk maar de joden zijn bezig met een white genocide door de vluchtelingen naar europa te laten gaan

Glock44
Gast
Glock44

Fake, er is maar 1 rapper die hierover kan rappen en dat is Appa! ”Youre album is garbage i bought ya shit man, i listen to it and now it’s in the trash can”

djdouchejeeigenwantjestinkt
Gast
djdouchejeeigenwantjestinkt

jij bent echt kaai slim..

mustafa
Gast
mustafa

Alleen hersenloze schapen voelen dit. Die maak je alles wijs. Waarom moet Israël vluchtelingen opnemen? Genoeg moslim landen er om heen rijk genoeg maar skitta aan die (broeders ) . Isis geen islam maar 90 % wat ze doen heeft Mohammed ook gedaan. Je hoef alleen een paar islamitische boeken te lezen om daar achter te komen Maarja is te veel gevraagd voor schapen.

Jeron
Gast
Jeron

De waarheid niets minder ga zo doooor King ISMO

Jeron
Gast
Jeron

Ik hoop dat God bestraft mensen die zijn geloof,boodschappers en zijn profeten uitscheldt of vernijdert hier en in het hier nanamaalse Ameeen.

Lala.
Gast
Lala.

Deze jongen leest NOS NIEUWS VOOR. haha.

ProFeira Music
Gast
ProFeira Music

Keihard! Simpel is de sleutel! Propz!

jan
Gast
jan

DIT IS GWN KK HARD DE WAARHEID MENSEN DIE DIT NIET SNAPPEN ZIJN DOM ZIJN GEHERSEN SPOELT DOOR DE MANNETJES IN PAK EN MOOIE PRAATJES EN TOCH BLIJVEN JULLIE SLAVEN VAN DIT SYSTEEM. En hij is vergeten dat Amerika in afganistan duizenden kilo’s aan opium heeft gestolen!!!!!!!!!!

r
Gast
r

foute informatie, propaganda dit hou op

erik de boee
Gast
erik de boee

respect ismo. thanks for your exposing!

Humeyra
Gast
Humeyra

Goed de waarheid verwoord integendeel van het nieuws… Als 1 Jood dood ligt gaan alle lenzen richting de Jood, maar over honderden moslims die overleden zijn, hoor of zie je niets in de media!

wpDiscuz