Jack London World – Role Model

Schermafbeelding 2016-07-23 om 21.02.45

Jack London voorheen bekend als Nino is momenteel bezig met het afronden van zijn EP ‘Bigger than Amsterdam’. Als voorproefje dropt hij vandaag de Engelstalige track ‘Role Model’ Beluister de track hieronder.

23 July

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Jack London World – Role Model"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Stunna
Gast
Stunna

Nino is de weg helemaal kwijt.Probeert z’n carrière nog enigzins te redden met deze hopeloze move naar Engels.Maarja dat krijg je als je niet openstaat voor de newschool.Alles wat nieuw is schopt hij tegenaan.En nee, ik zeg niet dat hij een sellout moet worden en nummers als Drank&Drugs moet gaan maken, maar een beetje openstaan voor featurings met de newschool is niks mis mee.Zie Hef, een oldschool mannetje die met de nieuwe generatie werkt maar op die pokoes toch dicht bij zichzelf blyft

KillaCam
Gast
KillaCam

Ben het helemaal met je eens, zeer droevige vertoning van Nino. Echter snap ik nooit waarom mensen Drank en Drugs als een sell-out of commercieel nummer zien. Ronnie en Lil Kleine gingen met dat nummer JUIST tegen de stroming in, en de tekst is ook helemaal niet voor een groot publiek geschreven. Ze deden lekker wat ze wouden en zo is dat ”toevallig” opgeblazen. Daarna is Lil kleine natuurlijk met WOP wel vol doorgegaan op dit succes wat wel vol voor de commercie kiezen is.

Than
Gast
Than

Hij wil over naar het Engels en dan maakt hij een spelfout in de naam van z’n EP… Beetje kenmerkend voor Nino, alles wat hij doet, doet hij maar half.

Jokkie
Gast
Jokkie

Dit is een fout van puna. Op z’n instagram, fb en youtube staat wel degelijk than..

Typo
Gast
Typo

Bigger “than” Amsterdam?

kasuja
Gast
kasuja

zn ego?

Zn Nederlandstalige muziek was wel hard trouwens. Dit voel ik niet echt.

pablo escobar
Gast
pablo escobar

vroeger was hij nog 1 van de beste nu is zn carriere helemaal uitgestorven

Jalow
Gast
Jalow

@Typo & Than.. Serious… jullie willen die hele Engelsman spelen maar weten niet dat “Than” correct is? pannenkoeken

Chloe
Gast
Chloe

Typisch Nederlanders.. “hij rapt nu engels, ik voel t niet jank jank”.. als je dit voor t eerst zou horen en nooit van m had gehoord zou je t zwaar diggen.

Want dit is gewoon sterk!

Ontwenning’s verschijnselen van mensen met een beperkte aanpassing’s vermogen.

KillaCam
Gast
KillaCam

Hahahaha dit is waarschijnlijk Nino zelf. Ik luister zowel Nederlandse en Engelse rap, zowel bekende als onbekende artiesten. Ik kan je vertellen dat dit nummer ontzettend simpel en totaal niet vernieuwend is. Als Drake (of elke andere artiest) dit zou maken zou iedereen het ook afkraken.

Nino is al jaren zijn hype kwijt en probeert nu op elke manier krampachtig zijn draai te vinden, wat elke keer hopeloos mislukt. Daarnaast lekker tegen de new school aanschoppen maar zelf met dit komen haha

JohnDoe
Gast
JohnDoe

Bigger “Than” Amsterdam is gewoon goed hoor..
Gaan jullie snel naar Broederliefde luisteren hoor tatta’s

Sh0rtY
Gast
Sh0rtY

Nino aka Jack ,laat iedereen maar praten. Jij weet wat je wilt gaan bereiken. Je echte fans blijven achter je staan en steunen je!

images.jpeg
wpDiscuz