Jebroer: ‘Het is voor mij echt een droom die is uitgekomen’

Het album ‘Gouden Tranen’ van Jebroer is net een paar dagen uit en scoort goed. De sound is een persoonlijkere kant van Jebroer die we nog niet kenden. Daarom besloten we langs te gaan bij de rapper om eens een diepere kijk te nemen in zijn leven en hoe hij naar het album toe is gegroeid.

Jebroer zal vanaf 14 februari beginnen met touren. Zijn eerste optreden vindt plaats in de Effenaar, Eindhoven. Voor kaartjes en verdere informatie kan je hier kijken.’Gouden Tranen’ is nog steeds verkrijgbaar via iTunes.

13 February

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Jebroer: ‘Het is voor mij echt een droom die is uitgekomen’"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ziekezuiden
Gast
Ziekezuiden

‘Het album ‘Gouden Tranen’ van Jebroer is net een paar dagen uit en scoort goed.’ Hoe is dit in godsnaam mogelijk????

Psyl
Gast
Psyl

Nederlandse journalisten zijn niet zo kieskeurig als het om platen van eigen bodem gaat. Op State zie je altijd CD’s van NL bodem hoger dan een 6 scoren.

Fashionbwoy
Gast
Fashionbwoy

Hoe veel keer is Jebroer deze week uit de club gedonderd?

Boks!
Gast
Boks!
Dat van die moeilijke weg is natuurlijk onzin. Het lijkt me eerder een hele strategische keuze. Als je raggers blijft maken in deze oververzadigde markt wordt je nooit een gevestigde naam – daarvoor heb je interesse van buiten de hip hop underground – oftewel de mainstream – voor nodig. Dat weten ze bij NR heel goed. En zie daar, sinds hij “op de persoonlijke toer is gegaan” heeft hij veel meer mainstream exposure, krijgt hij knuffels van 3FM, wat garandeert dat zijn levensduur als artiest is verlengd. Ik ben fan van NR, maar soms vind ik het jammer dat ze… Read more »
Topstar
Gast
Topstar

Dat is toch juist mooi als ze zn carriere daardoor betere kans geven

V-TOWN
Gast
V-TOWN

V-TOWN ! IN DA BUILIDING,!

LEIDEN & V-TOWN

nelis
Gast
nelis

dope album

nice
Gast
nice

Eerlijk is eerlijk ik vond jebroer altijd kaka.
HIj is toch wel lekker aan de weg aan het timmeren, lekker plaatje

soundcloud
Gast

#TAKEOVER #2K14 http://bit.ly/1iwAD1J

Botas Salomon Baratas
Gast

I’m no longer positive the place you’re getting your information, however great topic. I needs to spend some time studying much more or working out more. Thank you for great info I was on the lookout for this info for my mission.

wpDiscuz