Jermaine Niffer – Vlieg Mee ft Kempi & TightLadyShy

Nieuwe track vanuit het Sterrenlaan kamp! Dit keer is het Jermaine Niffer die samen met Kempi en TightLadyShy op de track staat. Downloadlink staat op de vervolgpagina…

DOWNLOAD: Jermaine Niffer – Vlieg Hee ft Kempi & TightLadyShy

6 July

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Jermaine Niffer – Vlieg Mee ft Kempi & TightLadyShy"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ok
Gast
Ok

Dit is wel hard man !

Kees
Gast
Kees

FREEBIRDS!

@CNOW040
Gast
@CNOW040

Jermain is hardd

shabhighland
Gast
shabhighland

ik zeg wannabe bollebof ofzo?! met die airlines freebirds, zonde dit kempi, eerst harde tracks met inhoud maar vind het steeds beetje meer tegen vallen.
de flow is er nog wel!

Ketoo
Gast
Ketoo

> hoe kun je nou zeggen dat Kempi en de Freebirds niet hard zijn, ze worden alleen maar beter, vroeger vond ik Kempi niet goed maar nu is hij echt, en als je de inhoud niet ziet moet je iets anders gaan luisteren

Jorn
Gast
Jorn
> Ik hoop zo erg dat je niet serieus bent.. deze belachelijke onzin is toch niet te vergelijken met zoveel stress, wakker in du cel, zet um op, revolutie etc etc .. toen spitte hij echt, ging het nog ergens over en waren de beats ook gewoon hard.. Dit is van die zogenaamde swagger-bullshit ofzo. Ik blijf elke x kemp checken in de hoop dat hij het licht heeft gezien en weer gaat doen waar hij groot mee is geworden, maar betrap mezelf er elke keer weer op dat ik heel snel de track weer af moet zetten omdat het… Read more »
ToonOtto
Gast
ToonOtto

Kempi wordt juist alleen maar slechter, luister naar zn lyrics. Elke ‘nieuwe’ track hetzelfde.. “wavey, lipstick, jay-z, peter pan, freebird dit, freebird dat” enz. enz.

dus dat he
Gast
dus dat he

ze moesten zonder kempi komen

killah
Gast
killah

drankje van hef is doper
1man he op deze track 3 ofzo
viess!!!

Swekk
Gast
Swekk

Wannabe Bollebof ? Dat beginstukje ? Bollebof- Airline Bof ..
Dit is echt laag man ….

yayogay
Gast
yayogay

kk lelijke track

domme dingemsz
Gast
domme dingemsz

aino swa
kemp moet stoppen

Hes
Gast
Hes

Kempi moet niet stoppen, kempi moet doen waar hij goed in is..

Lucilene
Gast
Lucilene

Zusammen mit den Stadtteilen handelt es sich teiwielse um ehemals selbststc3a4ndige Gemeinden, eine gute im Laufe diverser Gebietsreformen nach Augsburg eingegliedert wurden, teiwielse aber ebenfalls um neue Stadtteile, die als Wohngebiete gegrc3bcndet wurden.

wpDiscuz