Joe Budden – SlaughterMouse

Schermafbeelding 2015-09-17 om 09.57.46

Joe Budden‘s aankomende album “All Love Lost” komt pas over een maand uit, maar hij gaf zijn lyrics eerder al weg. Vandaag brengt hij het nummer “SlaughterMouse” uit, wat geproduceerd is door AraabMUZIK.

Eerder had hij al een klein fragment van de track laten horen waardoor het internet compleet op zijn dak stond. Ze dachten namelijk dat hij Eminem zou dissen, terwijl dat precies het tegenovergestelde bleek te zijn. Luister hieronder de track.

17 September

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Joe Budden – SlaughterMouse"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Goede luisteraar
Gast

Dit is echt fxcking goed.

TheWallabeeChamp
Gast
TheWallabeeChamp

You in that mood yet?!

Mij
Gast
Mij

wauw

Jackson
Gast
Jackson

Joe blijft mijn favoriet

Puna
Gast
Puna

Ik reageer hier bijna nooit meer, maar dit is wat ik op Puna wil zien man pfff hard

Jordi
Gast
Jordi

ik ben verliefd op hip-hop, ik vind hip-hop echt heel erg leuk. ik ben een trol die heel erg veel van poentje houdt. hoi

wpDiscuz