Jonna Fraser – Vervelend ft. Sevn Alias & Murda

Schermafbeelding 2015-08-20 om 21.38.26
Jonna Fraser is de studio ingedoken met Sevn en Murda. Het resultaat is de track ‘Vervelend’ op een productie van OGN Beats.

20 August

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Jonna Fraser – Vervelend ft. Sevn Alias & Murda"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
WitHeet
Gast

Jonna Fraser blijft me verbazen, track is gaande hoor. Zou me een eer te zijn ooit met hem samen te werken 😉

ghehehe
Gast
ghehehe

Twee boelers die op de streets op niets zijn. Wrm liegen. Geen 1 kilo gaat naar jullie. Hahahaha

Kale super sayan
Gast
Kale super sayan
IK neem Anabolen omdat ik denk dat ik dan sterker ben dan iedereen en dat mensen dan niet zo gauw mij zullen uitproberen. Ben zonder fie anabolen gewoon een kale mietje. Een witte bange hoerenzoon Maar met de anabolen kan ik wel heel de wereld aan Ik denk ook dat ik kogels kan koppen Zonder me anabolen zou ik nooit xo een gtote muil durven hebben tegen mensen. Ben eigenlijk helemaal geen flapdrol waard zonder me anabooltjes. Maar heb het nodig om te kunnen leven. Wil doen alsof ik sterk ben en dat t allemaal puur natuurlijk is. Ben diep… Read more »
rizla
Gast
rizla

jammer van al die effecten over de stemmen..zal wel hip zijn ofzo maar klinkt nergens naar

weetnietmeer
Gast
weetnietmeer

Zo van laten we een track opnemen en laten we dan een dronken varken huren om alle knopjes in te drukken die het afmix programmatje heeft die ze hebben.

eng doen 1111
Gast

fraser komt vuur

wpDiscuz