Junior Neph – Cool’un On’um

Thrillaville-front
31 Oktober dropt Junior Neph zijn EP ‘Thrillaville’ en vandaag dropt hij de eerste single van de tape. ‘Cool’un On’um’ is door de rapper uit Beverwijk zelf geproduceerd. Aan de videoclip wordt momenteel gewerkt en die moet volgende week verschijnen. Naast de eerste single presenteert hij ook het artwork van de tape, dat gemaakt is door Klion Productions. Beluister ‘Cool un, On um’ hieronder.

Thrillaville-back

24 October

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Junior Neph – Cool’un On’um"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
S D E
Gast
S D E

niet perse in mijn straatje maar hij klaart em. ZwarteMarkt dingen

Rens
Gast
Rens

Kienker Hard!

Kilian
Gast
Kilian

Harde shit

Stretzz
Gast
Stretzz

Hardd nigga

EKTEWIJKER
Gast
EKTEWIJKER
Deze wanksta is f****** nep, laat ik beginnen dat het niets te maken heeft met zijn handicap arm daar horen geen grappen over gemaakt te worden. Alleen heeft het geen gangster uitstraling, daarnaast zie ik allemaal auto`s en scooters in zijn video`s terwijl hij elke dag de bus pakt….hij praat alsof hij bigman is in beverwijk alleen heeft hij zijn hele leven in heemskerk gewoont en niemand die bang voor hem is, wat ook normaal is met een handicap. Tot slot ik heb enkel verhalen gehoord over jeffrey die gebeukt is in plaats van gangster jeffrey……. als je denkt dat… Read more »
fock die '' ektewijker '' bitchass motherfocker.
Gast
fock die '' ektewijker '' bitchass motherfocker.

okee en jij bent die hele gangster ? ten eerste wie ben jij om hem aan te spreken op zijn style/levensstyle z’n clips zijn beter dan jij ooit in mekaar zal zetten als je teminste iets in me kaar kan zetten. en daarbij hoe zwak ben je als je iemands handicap gebruikt om hem als ware te dissen hij zal je uit lachen met deze reactie. jou reactie levert geen moer op en zijn clips en muziek wel. dus je bent compleet overbodig. als dit zijn style is laat hem zijn ding doen , luister dan niet weetje kneus.

wpDiscuz