Kalibwoy – Mek A Duppy Again

Kalibwoy brengt vandaag een vervolg uit op de begin vorig jaar uitgebrachte track ‘Mek A Duppy’. De track is nu hieronder te beluisteren.

21 July

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Kalibwoy – Mek A Duppy Again"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Yo mom
Gast
Yo mom

DOPE

LVZ
Gast
LVZ

Een Diss Tegen Ziggi Recado??

vindikleuk
Gast
vindikleuk

ik vind dat Kalibwoy deze jaar goed bezig is geweest en hele mooie muziek heeft gemaakt ik hoop dat hij volgende jaar weer een creatief jaar heeft maar ik vind ook dat ziggi recado goede artiest is en wat zijn muziek betreft respect

Senzh
Gast
Senzh

> ja inderdaad je zal wel gelijk hebben ik vind ziggi recado ook een goeie artiest maar ik vond wel dat je bericht een beetje lastig te lezen was omdat je geen punten en komma’s gebruikt is echt lastig man

Hoodlum
Gast
Hoodlum

Nice!

YV
Gast
YV

ziggi is een baas

wpDiscuz