Kalibwoy – Money Change Everything + KKK Releaseparty

Als voorproefje op zijn nieuwe ‘KKK’ (Kronic Kali Karlito) mixtape, dropt Amsterdammer Kalibwoy vandaag de track ‘Money Change Eveything’. ‘KKK’ is Kali z’n zesde mixtape en de derde na ‘Frasstration‘ en ‘Frassboss‘ na zijn winst bij de Grote Prijs van Nederland in 2010. Na zijn uitstapje naar het nieuwe traphall genre is Kali weer terug op de dancehall. Naar eigen zeggen is deze tape echter anders dan voorgaande mixtapes. “Het zijn tracks met diepzinnige teksten en vernieuwende riddims, het is muziek om energie van te krijgen!”

Op donderdag 20 december wordt de release van ‘KKK’ uitgebreid gevierd in de Melkweg. Die avond zal hij bijgestaan worden door The Xperience Band en vele artiesten waarmee hij samen gewerkt heeft zoals Zwart Licht, Keizer, Hydroboyz, Gikkels en Rasskulz. Het belooft dus een avond vol met dancehall en hiphop te worden. Voor het zover is kan je hieronder alvast ‘Money Change Everything downloaden.

Download: Kalibwoy – Money Change Everything

23 November

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Kalibwoy – Money Change Everything + KKK Releaseparty"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
naigeline
Gast
naigeline

love him !!!! alles van hem is aan man -__- <3!!!!

Ik Hou Van Dit
Gast
Ik Hou Van Dit

YEAH

tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

grootste toevoeging aan nederlandse muziek van de laatste jaren. Frass!!

GazaMiSeh
Gast
GazaMiSeh

Super dope, één van de beste dancehall artiesten van Nederland!
Daarbij komt ook nog kijken dat Kail mee gaat met de dancehall van tegenwoordig! Daarmee doel ik op de scene in Jamaica.
Alleen vind ik het wel een beetje jammer dat hij een beat gebruikt van “Anju Blaxx” maar goed, voor de rest dope productie!!

wpDiscuz