Kanye West – Awesome

kanyewaer
Vorig jaar deed Kanye West live een serenade aan zijn vrouw Kim Kardashian in de vorm van het nummer ‘Awesome’ en de vraag was of de track ooit officieel uit zou komen. Dat weten we nog steeds niet, maar het nummer is zojuist gelekt. Beluister ‘Awesome’ hieronder.

11 March

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Kanye West – Awesome"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
HJ
Gast
HJ

Hij heeft autotune wel beter gebruikt.. Hoop trouwens niet dat de volgende plaat vol met zijn zang zit.

Rowan
Gast
Rowan

Doet het niet meer die link 🙁

jalah
Gast
jalah

had van mij niet gehoeven dit

Niko velli
Gast
Niko velli
die man is hellemaal doorgedraaid met zijn zo genaamde ”fashion” kill mattie jij bent een kk rapper uit de hood, ga niet zo als een batti man doen. ik was een die hard fan van kanye, maar als ik zie wat die afgelopen jaren uitbrengt word ik gwn boos. mattie als ik hem live zie ik gooi zoiezo slipper na hem en laat ik hem filmpje van ray j en en zijn vrouw zien.die man moet ff besseffe ik moet terug na die tijd van gold digger. eerst maakt die tune over goldiggers en paar jaar latter sinds die fasshion… Read more »
Kanye West
Gast

“die hard fan”

“die hard”

“fan”

BBG
Gast
BBG

Dit is de eerste keer ooit dat ik een track van Kanye zuur vind, en dat zegt wat.

Ohja, mensen die zeggen dat zijn laatste werken slecht zijn, ga even verder kijken dan je neus lang is. Yeezus is een meesterwerk, alleen niet vanuit het conservatieve hiphopstandpunt van velen. Yeezus gaat om vernieuwing, een futuristisch geluid dat met alles een groot “fuck you” naar muziek schreeuwt.

wpDiscuz