Kanye West flipt achter de schermen bij SNL en het is opgenomen

Schermafbeelding 2016-02-18 om 10.25.43

Afgelopen weekend stond Kanye West op het podium bij Saturday Night Live ter promotie van zijn nieuwe album The Life of Pablo. Eerder deze week doken er geruchten op dat zijn optreden bijna niet door zou gaan. De rapper zou vlak voordat hij op moest een woedeaanval gehad hebben, vanwege enkele veranderingen in het decor die zonder zijn medeweten doorgevoerd waren. Dat Kanye een woedeaanval heeft gehad is inmiddels bevestigd, want iemand die in de buurt van het incident stond heeft het opgenomen en de audio doorgestuurd naar Page Six.

In het fragment hoor je Yeezy schreeuwen tegen, naar wat nu blijkt, zijn eigen team. Hij noemt Taylor Swift een “fake ass” en laat vervolgens weten dat hij 50% invloedrijker is dan wie dan ook, dood of levend. Als voorbeelden noemt hij filmmaker Stanley Kubrick, kunstenaar Pablo Picasso en drugsdealer Pablo Escobar. Hij voegt daar nog aan toe dat, dat de komende duizend jaar zo blijft.

SNL medewerker Lorne Michaels en zijn vrouw Kim Kardashian wisten hem uiteindelijk rustig te krijgen en Kanye gaf een spetterende show weg.

18 February

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Kanye West flipt achter de schermen bij SNL en het is opgenomen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Opgerot
Gast
Opgerot

Wat een commotie om kanye weer…

Vegito ssjg ssj2
Gast
Vegito ssjg ssj2

Wat hij bedoel met “dont fuck with me” is: Gooi me terug in de zee ik blijf een Gayfish #DoYouLoveFishdicks?

4saus
Gast
4saus

nu zijn ze gewoon aan het zoeken naar modder om mee te gooien

Mr.
Gast
Mr.

Wat een verschrikkelijk mens. Als hij 50% invloed heeft dan wie dan ook kunnen we onszelf alvast beter gaan laten inslapen.

Kanye heeft een verziekte eigenbeeld en vind zichzelf te groot voor deze wereld. Ik hoop dat hij flink naar beneden gaat vallen en dat hij weer gaat beseffen dat hij ook gewoon een mens is.

wpDiscuz