Kanye West gaat in 2020 voor het presidentschap van Amerika

Kanye West ontving gisteren tijdens de Video Music Awards show van MTV een Vanguard Award uit de handen van Taylor Swift. In zijn 10 minuten durende speech gaat Kanye West weer lekker los over kunst en cultuur. Als afsluiter gooit hij het grootste nieuws naar buiten, namelijk dat hij in 2020 voor het presidentschap van Amerika wilt gaan.

Kanye West zal niet de eerste celebrity zijn die de politiek in gaat. Van 1981 tot 1989 was Ronald Reagan na zijn carrière als acteur de president van Amerika. Niet te vergeten Arnold Schwarzenegger die van 2003 tot 2011 de gouverneur van California was. Zo zullen er nog meer voorbeelden zijn, dus als Kanye West echt besluit mee te doen is hij niet kansloos. Check hieronder zijn speech.

31 August

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Kanye West gaat in 2020 voor het presidentschap van Amerika"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
trackback

[…] Kanye West ontving gisteren een Video Vanguard Award en gaf daarna een indrukwekkende speech zoals alleen hij dat kan. De speech ging over acties uit zijn verleden en hoe vreemd hij awardshows eigenlijk vindt. Hij sloot zijn speech af met de mededeling dat hij in 2020 mee gaat doen aan de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. […]

wpDiscuz