Keizer, Lil Kleine en Spanker ontvangen gouden award voor hun single Spijt

keizer-lilkleine-goud
Keizer bracht in 2014 eindelijk zijn debuutalbum Karma uit en afgelopen jaar verscheen van dat album de video van Spijt. Op de single werkt hij samen met Lil Kleine en vandaag wordt bekend dat de single een gouden award verdiend heeft.

Alles dat met Lil Kleine te maken heeft lijkt goud te worden. Na de de gouden award en platina singles van New Wave, kwam afgelopen weekend de kers op de taart. De mannen van New Wave wonnen dit weekend de popprijs en vandaag kan Lil Kleine dus weer een nieuwe award aan zijn collectie toevoegen. Ook producer Spanker mag nog een award aan zijn muur hangen.

18 January

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Keizer, Lil Kleine en Spanker ontvangen gouden award voor hun single Spijt"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tammer
Gast
tammer

Waarom zou Keizer niet gewoon nog een paar harde pokoes kunnen brengen? Technisch 1 van de beste Nederlandse rappers ooit. Dat verleer je niet. Ook al ziet hij zich nu even gepasseerd door allerlei hongerige boys. Voorlopig legde hij ook afgelopen jaar weer drie nummers weg met meer dan een miljoen views. Dat valt misschien niet meer zo op nu de Ronnie Flexen over de 10 miljoen duiken, maar ik zou bepaald niet durven zeggen dat Keizer van het toneel is verdwenen. Terechte prijs.

BaKa
Gast
BaKa

KEIZERR, GOOI NIEUWE TUNES + CLIPS MAN
WE MISSEN JE OUDE SHIT !

Sander
Gast
Sander

Mwa, Keizer heeft z’n tijd gehad

jaja
Gast
jaja

EENS !! dat album is te laat gedropt ( toen de hype rondom hem al bijna zo goed als over was ) want er was een behoorlijke keizer hype een lange tijd chicks waren helemaal leip van hem hij had hem toen moeten droppen dan was ie nu nog draaiende je hoort nu amper iets van die dude

jaja
Gast
jaja
Ik volgde die lil kleine een tijdje op snapchat en jezus man wat een jochie is dat nog . Begrijp me niet verkeerd ik gun hem elke cent hij werkt er hard voor maar die is echt de hele dag alleen maar stoer aan het doen op insta bonnetjes filmen 1 en al rijkdom showen meer is het niet ( dat is echt iets wat jongetjes doen ) Die gast leeft echt alsof ie miljonair is moet ie ook zelf weten maar dat zijn precies de jochies die als de hype straks over is en er bijna geen shows meer… Read more »
wpDiscuz