Keizer redt jouw Valentijnsdag met een persoonlijk couplet op Zonde

Loading the player...

Keizer bracht eerder dit jaar zijn nieuwe single Zonde uit met KevCody en Brace en is in een liefdevolle bui. Heb jij het verpest zo vlak voor Valentijnsdag? Is het zonde dat je niet bij die ene persoon kan zijn op 14 februari? Vertel ons met wie je alsnog Valentijnsdag wil vieren en waarom, want samen met Keizer laten we het lukken.

Keizer schrijft op basis van jouw verhaal een persoonlijk couplet op de track Zonde en gaat met jou mee naar jouw toekomstige Valentijn. Doe hieronder je verhaal en misschien komen we samen met Keizer bij je langs.

De single ‘Zonde’ van Keizer, KevCody en Brace is hier te beluisteren.

6 February

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Keizer redt jouw Valentijnsdag met een persoonlijk couplet op Zonde"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
haha
Gast
haha

als deze alcoholistische anti mijn valentijn moet redden…………..

lov
Gast

LOL

wie is keizer?
Gast
wie is keizer?

Bestaat keizer nog?

bert
Gast
bert

Haha Anti?…. check eerst je facts voordat je je bek open doet , hij is namelijk Surinaams

Janiño Migchelsen
Gast
Janiño Migchelsen

Hey keizer mijn naam is janiño en ik vind Jennifer mijn dansleraar leuk maar ik durf het niet te zeggen tegen haar zou je mij daarmee kunnen helpen

Mvg janiño Migchelsen uit Nieuwegein

Michelle vos
Gast
Michelle vos

Ik wil om eerlijk te zijn gewoon jou!

Seif
Gast

Ik heb al een valentijn tenminste een vriendin maar of ze mijn valentijn is weet ik niet want we hebben eigenlijk allebei nooit valentijn gevierd ofzo dus dit zou wel een leuk en speciaal iets is omdat ik weet dat ze vroeger naar keizer luisterde ik hoop het echt want ik wil iets speciaals voor der doen maar weet niet wat en hoe en ook omdat ik laatste tijd in financiële problemen zit gaat het beetje moeilijk.

Sunny Boschmans
Gast
Sunny Boschmans

die verhaal is te groot heb alleen 1 woord voor haar het is zonde baby ik zou het zo graag met haar op die dag willen vieren ik twijfel zelf of keizer dit zou lukken ik hoop dat hij toch 1 van onze liefdes kan redden afz Sunny boy flex

Ania K
Gast

Leuk zeg ! ?

Chinita
Gast

Ik wil heel graag dat raoul uit hoofdorp mijn valentijn word ik ben al 2jaar stapel gek op hem .. maar we hebben elkaar nog niet gezien? daar wil ik een einde aan maken dus ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen !?

Danique Peters
Gast
Danique Peters

Ik heb het afgekapt met een jongen en 2 maanden geleden hebben we het weer opgepakt wn heb ik het goed gemaskt. Nu wil ik hem heel graag verrassen en zorgen dat we een relatie krijgen. Ik weet dat hij dit een hele leuke verrassing vind en hoop dat ik hem dit als verrassing kan doen

wpDiscuz