Kempi blijft voorlopig in de cel

Kempi2

Rapper Kempi (Jerrely Slijger) blijft voorlopig vastzitten. De zaak werd dinsdag voor onbepaalde tijd aangehouden. Hij zit momenteel vast op verdenking van het prostitueren van meerdere minderjarige meisjes. Het verzoek van zijn advocaat om Kempi vrij te laten in afwachting van het proces is door de rechtbank afgewezen. De 26-jarige rapper werd eind oktober aangehouden in de gevangenis van Dordrecht, waar hij op dat moment een straf van twee maanden uitzat wegens huiselijk geweld.

Eerder dit jaar maakte Kees de Koning nog via Twitter het nieuws bekend dat Kempi dit jaar nog een nieuw album zal uitbrengen.

Update: Zojuist is bekend geworden dat een van de zaken tegen Kempi is komen te vervallen. Het gaat om de zaak betreffende mensenhandel. Hij zou drie jaar geleden een toen 18-jarige Eindhovense bij een prostitutieclub hebben aangeboden. Het Openbaar Ministerie verklaarde vandaag echter dat daar niet voldoende bewijs voor is.

29 January

51 comments

Leave a Reply

51 Comments Aan "Kempi blijft voorlopig in de cel"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Alii Dos Santos
Gast
Alii Dos Santos

FREE KEMPI!

oezie
Gast
oezie

> Alle “Free Kempi” roepers, wat zijn jullie trieste kneusjes,

Hij zit momenteel vast op verdenking van het prostitueren van meerdere minderjarige meisjes. Wat als zo’n meisje je zusje of dochter was, dan vinden jullie dat ook ok kennelijk.

Laat die pooier/loverboy maar lekker rotten in de cel.

Ik vind het tevens een schande dat een Kees de Koning van Topnotch nog met deze pooier zaken doet.

Darvin
Gast
Darvin

Hij zit vast op verdenking van deze zaken. er is nog niks bewezen. En hij is hier ook nog niet voor veroordeeld.die>

onnozel
Gast
onnozel
> ja verdacht is gewoon schuldig, ze moeten het alleen kunnen bewijzen voor een vervolging, wat in 90% van alle strafrechtelijke zaken onmogelijk is waardoor half crimineel Nederland nog gewoon vrij ronddwaalt, mensen worden niet voor niets verdacht en later vrijgelaten bij onvoldoende bewijs, onvoldoende bewijs betekent dat hij er wel degelijk bij betrokken is geweest maar het niet genoeg bewijs is om hem op te sluiten, als de politie de verkeerde heeft opgepakt (je er dus niks mee te maken hebt) ben je ook niet verdacht en hoef je ook niet te zitten in afwachting tot je veroordeling dan… Read more »
SP
Gast
SP

Een verdachte is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Op dit moment zijn er geen bewijzen, dus betekend het dat hij NOG STEEDS onschuldig is. Ik vind mensen die helemaal niks van rechten af weten (zoals jij) en alsnog slim willen praten een beetje dom. Als je ergens geen verstand van hebt, doe dan ook niet van die domme ”wijze” uitspraken.

Senzh
Gast
Senzh

Dit maakt m´n dag goed

1337
Gast
1337

Verdiend ie.

grwghr
Gast
grwghr

Nou en, zit toch niet op zijn muziek te wachten.

Blacka Berry
Gast
Blacka Berry

Let maar op, die jongen ontspringt de dans weer…

015
Gast
015

Free kempi

Itachi
Gast
Itachi

wat een kikiboy !

Jake
Gast
Jake

als hij weer zoals zijn eerste tapes terug komt, zal het top zijn voor de nederlandse hiphop

onnozel
Gast
onnozel

> Nee, HIPHOP VERANDERT elke artiest groeit en maakt nieuwe dingen in zijn leven mee waardoor zijn muziek verandert, geen een artiest die jij nu luistert maakte 5 jaar geleden DEZELFDE muziek, iedereen verandert, zelfs dr dre.

dfgsdfgrg
Gast
dfgsdfgrg

Van mij mogen ze al die k*t antilianen opsluiten, of terug sturen naar dat eilandje, stelletje gluiperds dat het zijn.

ieeuw
Gast
ieeuw

> anders rot jij even lekker terug naar geenstijl.nl

hahahaha
Gast
hahahaha

in du cel met die nigga, rappen kan hij toch niet

TrrBrr
Gast
TrrBrr

FREEKEMPI!

Namekian
Gast
Namekian

Hij heeft grote fouten gemaakt(en weet hij zelf ook), maar ik wil weer dat hij vrij is. Voor mij is hij een inspiratiebron. Net op het moment wanneer hij al die negatieve dingen achter zich had gelaten, duiken deze dingen op. Vandaar:
FREE KEMPI!

medardo
Gast
medardo

Freeee KEMPIIIIIIIIIIIIII hij is de beste rapper van nederland
kom naar buiten daar binnen is het koud

Senzh
Gast
Senzh

> Mooi zo. Laat hem maar ff flink lijden

yoyoyo
Gast
yoyoyo

Voor degene die free kempi roepen, ik hoop dat je lieve zusje 1 zijn slachtoffers was

Devlin
Gast
Devlin
Voor iedereen die wilt haten. Jullie weten niet of wat er naar buiten gebracht wordt waar is? Denken jullie nou echt dat Kempi zo dom is om een meisje te prostitueren? En als dit het geval is, wie zegt dat het meisje hier dan zelf geen medewerking aan verleende? Ik ken vrouwen die het niet zo nauw nemen met hun lichaam. En ik ken ook vrouwen die de boel bij elkaar liegen en bedriegen. Denk na voordat je onzin praat, er is helemaal geen bewijs. Zodra je bekend bent en dingen bereikt, zullen mensen alles doen om je neer te… Read more »
onnozel
Gast
onnozel

> Kempi is geen rijk of beroemt iemand, kneus. Niemand die hem erin gaat luizen.
Hij zit toch niet voor niets vast, hij is toch een Gangster, nou dan ga je mij niet wijsmaken dat hij NERGENS iets mee te maken heeft, onnozele.

Devlin
Gast
Devlin
Jij bent pas onnozel. Zeg ik dat kempi rijk is? Hij kan ze rekeningen betalen dus voor de meeste is dat al een heel iets. Jij bent zo’n hater, mensen zijn TE hypocriet. Ken genoeg mensen die denken dat hij wel de shit is. Zoals kleine meisjes, en dat zijn juist de personen die de waarheid vaak verdraaien. En dan nog, ik heb nooit gezegd dat hij ‘beroemd’ is. Maar wel bekent anders kom je niet bij dwdd en heb je geen miljoenen views op sommige clips. Denk is gewoon na allemaal. En als Kempi wel dat meisje mishandeld/geprostitueerd heeft,… Read more »
karel appel
Gast
karel appel

@ Devlin Ja man, als een minderjarig(!) meisje meewerkt mag je haar zeker prostitueren… Maar het klopt, we moeten niet oordelen voordat we weet hebben vd feiten en hij veroordeeld is. Maar het is een feit dat hij zijn vriendin van de trap heeft gesmeten en mishandeld heeft, waar hij ook voor vast zit. Wat je daarvan vind is aan jou, maar ik vind dat vrij extreem en niet iets waarmee Kempi bewijst dat hij het rechte pad bewandelt.

Cocon
Gast
Cocon

> MrKarelAppel,

Het misshandelen van zijn ex vriendin is een zaak die al een tijdje loopt.
Dat is een gebeurtenis van 2 jaar terug.

free kempi
Gast
free kempi

wajoow jullie zijn echt megooltjes kempi is ONSCHULDIG julie geloven echt alles wat media enzo zegt allemaal haters w8 maar eerst af of die gedaan heeft of niet en kom dan pas haten kaulo bitches!

Eindhoven
Gast
Eindhoven

EINDELIJK!! Gewoon stoppen met zeuren. Wat precies is gebeurt, is gebeurt. Kemp was naar weg omhoog. Flikkers zijn gewoon jaloers. Hij is een van de weinige rappers die KEI harde muziek maakt, daar is ie goed in en beoordeel hem daarop.

ehvkemp
Gast
ehvkemp

wat een gezeik van al die mensen met wat als het je zusje was..
1. het is je zusje niet, anders zeiden ze niks
2. niemand weet of hij echt iets heeft gedaan, hij is verdachte geen dader

dus stop met haten

gekte
Gast
gekte

hij is kk dom klaar!

JCvN
Gast
JCvN

‘Gij zult niet oordelen, opdat gij niet geoordeelt wordt.’

Mr-Klojjo
Gast
Mr-Klojjo

Altijd is die een crimineel wanneer die vastzit voor jullie, maar als die vrij is checkt iedereen ze shit. Als je niks van hem wilt weten laat hem dan met rust, iets waar over je de feiten niet kent, hoe en wat moet je niet geloven waarvoor hij nog in een rechtzaak is. Dat die er voor word aangeklaagd betekend niet dat hij er schuldig aan is tot tegendeel bewezen. Free kempi man, ik wacht op de tape 4.

Logisch
Gast
Logisch

Ik zal altijd respect hebben voor kempi, misschien niet als persoon (als het blijkt dat hij schuldig is) maar wel voor kempi de rap-artiest. hij is een van de eerste in de nederlandse rap game. En ga niet haten op zijn muziek want dat staat zeker los van zijn daden als “pooier”

Amsterdam.
Gast
Amsterdam.

Laat maar lekker zitten, scheelt weer wat slechte posts op deze site <3

Slecht
Gast
Slecht

Laat die kk junk maar lekker zitten haha

FREE KEMPI
Gast
FREE KEMPI

FREE KEMPI
FREE BIRDS

d0pe
Gast
d0pe
Ik weet niet wat mensen allemaal lullen, maar je bent onschuldig totdat het tegendeel is bewezen. Er is in ieder geval 1 aanklacht van de baan, misschien dat de rest ook wel komt te vervallen. We zullen het zien. Als je van hiphop houdt, ontkom je niet aan de gangsterrap, en ik durf te wedden dat iedereen op deze site minimaal 1 gangsterrapper in zijn hiphop top-10 heeft staan, en dan druk ik me nog heel voorzichtig uit. Tegelijkertijd haten we ook op rappers zoals Rick Ross omdat deze niet ‘real’ zijn; omdat ze in hun muziek iets verkondigen wat… Read more »
AlleenMaar
Gast
AlleenMaar

haha, zo waar!
Kempi is nooit een lieverdje geweest en zal het ook nooit zijn…

Hij heeft nu in ieder geval weer wat tijd om goeie teksten te schrijven en hopelijk op goeie ideeen te komen.

We zullen het zien

McKees
Gast
McKees

fake gangster wil stoer doen voor ze nieuwe album dat iedereen denkt dat hij G is

@onnozel
Gast
@onnozel

en dan nog wat…
In nederland als je 18 bent, mag je lichaam verkopen, als jij vind dat je daar iemand nodig voor hebt om je beschermen? het zijt zo! Maar zolang die chick geen aangifte doet van verwaarlozing,mishandeling of dergelijks is der geen sprake van illegale prostitutie dus ik snap jullie gezeik zowiezo niet helemaal.
Waar de fok denk je dat de wallen op zijn gebouwd?

uhuhuhuhuhuh
Gast
uhuhuhuhuhuh

Devlin begrijpt et , derest… jaloers omdat hij verder is gekomen dan jullie ooit zullen zijn

ran collar
Gast
ran collar

De hypocrisie van de NL justitie in vol ornaat. 300 miljardenfraudeurs van de bouwfraude kwamen er met boetes (voor hun bedrijven) vanaf.
Maar een van neerlands grootste artiesten moet brommen voor iets onduidelijks. Levert in ieder geval hopelijk weer veel inspiratie op.

quinten
Gast
quinten

Zoals jullie wel weten is iedereen onschuldig tot het tegendeel bewezen is, het slaagt dus nergens op om te beweren ‘verdacht is schuldig’. Er zijn al zovele zaken geweest waarbij iemand onterecht aangeklaagd werd, maar blijkbaar heerst nog steeds vaak die rechtse mentaliteit ‘ze zijn allemaal hetzelfde’.

EINDJE
Gast
EINDJE

FREE KEMPI

EINDJE BRAKKA

12345
Gast
12345

Fok kempi! Hij heeft zo vaak een 2e kans gekregen en nu mag hij wat mij betreft weg rotten in de cel. Niet echt slim om te rappen over kleine meisjes in de prostitutie als je zelf bezig bent met die handel. Used to say free kempi, but now fok kempi!

Curren$y
Gast
Curren$y

Kijken of ze hem nu nog steeds uitnodigen bij de wereld draait door. Die jongen meent geen woord van wat ie rapt. Daar komt nog eens bij dat ik zijn tracks zwaar overrated vind, maargoed dat is mijn mening. Gewoon links laten liggen zulk tuig

Chefkok
Gast
Chefkok

Heb zin in tosti jonge kaas

PLEASENOFREEKEMPI
Gast
PLEASENOFREEKEMPI

Aaight (Y) Restecp i mean respect

Buchacha
Gast
Buchacha

ik geloof wel dat hij onschuldig is
je kan no way anders zo skeer zijn

RubenvandeNB
Gast
RubenvandeNB

#FreeKempi

A.C.A.B.
Gast

Pas op Kempie er is altijd baas boven baas!

wpDiscuz