Kempi gearresteerd

Kempi is vandaag gearresteerd, zo meldt RTV Rijnmond. De Eindhovenaar zou vandaag in Nijmegen zijn opgepakt door de politie omdat hij een celstraf van twee maanden moet uitzitten. Hij werd vorige week bij verstek veroordeeld tot deze straf, vanwege een incident uit september 2011 tussen Kempi en zijn ex-vriendin.

Na de uitspraak van de rechter vorige week gaf de politie nog aan geen grote zoekactie op te zullen zetten om Kempi te arresteren. Hij was zelf wel van plan zich snel te melden bij de politie om aan zijn straf te beginnen.

Afgelopen weekend maakte Kempi tijd vrij voor de camera’s van Puna.nl om alvast een tipje van de sluiter te lichten van zijn ‘Mixtape 4: Rap en Glorie’ project. De mixtape, die na Kempi’s vrijlating moet verschijnen, is Kempi’s terugkeer naar de dagen dat hij furore maakte met zijn eerdere projecten. Het project staat vol met verhalen over de rumoer die is ontstaan in Kempi’s leven sinds hij in de schijnwerpers is komen te staan. Zijn vertrek bij Top Notch en het incident waarvoor hij nu achter de tralies zit zijn enkele onderwerpen die ter sprake komen.

9 October

28 comments

Leave a Reply

28 Comments Aan "Kempi gearresteerd"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tissskempi
Gast
tissskempi

Onzin

bleh
Gast
bleh

wat is t toch n mongol

mcouda
Gast
mcouda

FREE BIRD

true
Gast
true

haha inderdaad kan die daar free bird gaan lopen gillen

royboy1989
Gast
royboy1989

Komt goed man

Vincent
Gast
Vincent

ik werd wakker in du cel…

Krul
Gast
Krul

Als ik las waarom hij veroordeeld is, is deze celstraf veel te mild. Daarnaast zouden zulke criminelen geen status als idool voor sommige rapfans mogen hebben. Tuig verdient geen heldenpodium.

--
Gast
--

> Tuig? De moeder van zijn kinderen gaat vreemd en ik heb begrip voor wat hij heeft gedaan (volgens de media). Ik geloof niet dat hij dit daadwerkelijk heeft gedaan anders zou hij NOOIT 2 maanden krijgen kan niet

MNL
Gast
MNL

Als je het niet geloofd of kan begrijpen wat hij heeft gedaan, moet je eens goed na denken wie je zelf bent. Vreemdgaan en mishandelen is een heel verschil. Denk na voor je wat zegt gek.

vogel
Gast
vogel

wat een kk mogool eerst gaat ie allemaal lief en aardig doen op tv en nu is hij weer een echte straat gangster hahahahaha dat hij lekker wegrot in de cel

cancermogool
Gast
cancermogool

vogel> pikkie hy zegt niet hy is gangster, hij heeft ze leve verbeterd. dit is nog iets van vroeger.

boefassa
Gast
boefassa

ga je vreemd dan wordt je gewoon geklapt dat is wat je verdient. vrouwen zijn altijd zo. ben je een pussy dan laat je met je fokken. jaa daag

Krul
Gast
Krul

> Je chick bij haar enkels pakken en van de trap sleuren en vervolgens haar keel dichtsnoeren tot ze bijna dood is valt niet goed te praten.

040
Gast
040

FREE Jerreloyd Kemperveen!

Backpack
Gast
Backpack

laat je zomaar je bitch je naaien dan??? zou jij niks doen???? dan heb je geen zelfrespect!

FR€€BIRD
Gast
FR€€BIRD

Is iedereen zijn respect verloren voor een van de beste rappers van Nederland. Iedeereen rapt nu over dat ze gangster zijn maar zijn t niet. Maar krijgen wel respect. Is er iemand real in de scène. Word ie uitgekotst door iedereen. Bever forget your heroes

OPP
Gast
OPP

Ik lees heel een verhaal maar ik weet zeker dat je daar geen 2 maanden voor krijgt. Dus sowieso klopt het verhaal niet maar goed:
Dit is wel goed voor Kempi dan komt die rauwe oude Gramma boy terug.
Zet gelijk je rasta’s terug dan ben je weer de paparasta.
en schrijf nog wat nummers in de jari want de jari liedjes zijn zijn beste liedjes.

Ik ben moe van dat FreeBird hippie bullshit te horen.

YesJong
Gast
YesJong

Hoppa laat die junk maar vastzitten .

hmm
Gast
hmm

Beetje triest dit.

Je gaat muziek maken over respect & liefde en dan hoe uiteindelijk zit je vast omdat je je vrouw heb mishandeld omdat je denkt dat ze vreemd ging.

040WOENSEL
Gast
040WOENSEL

FREE KEMPI.

040
Gast
040

junk,crimineel,vader,zoon,mattie,artiest,freebird,whatever je zegt, 1 vn deze dingen slaat op jezelf, net alsof iedereen die hier comments plaatst volgens een boekje leeft, als gers dit had gedaan was het pas onbegrijpelijk! Kempi is nooit weggelopen voor zn fouten, denk dat de helft vn jullie die hier haten op hem..het niet beter hadden gedaan dan hem..Ieder zn eige manier vn kyken, dus get real of gooi jezelf weg!

Ziekerapteksten
Gast
Ziekerapteksten
010
Gast
010

Pfff, mensen die vrouwen slaan…. -_-

SWAGGG
Gast
SWAGGG

superswagstore.spreadshirt.nl
Voor Truien van YMCMB, OVOXO, RIHANNA ETC ETC

Backpack
Gast
Backpack

Dus als je een man slaat is het ineens minder erg??? vrouwen willen tog gelijk zijn??? praten en schelden als mannen?? dan moete ze ook kenne vechte als mannen:) VREEMD GAAN IS NIET GOED TE PRATEN! je hebt een fkn kind van iemand dan ga je niet zomaar vreemd, KEMPI Heeft et juiste gedaan!! en vele zouden precies het zelfde doen.

ran collar
Gast
ran collar

Kempi is en blijft een legende.

McKees
Gast
McKees

blijf maar lekker binne jonge kneusje

.
Gast
.

je krijgt geen 2 maanden voor een vrouw mishandeld veel te erg uit gedikt door de pers

wpDiscuz