Kempi – Haat & Verraad ft Winne & RB Djan

10 August

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Kempi – Haat & Verraad ft Winne & RB Djan"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
LegendaRik
Gast
LegendaRik

Ik nam bloedserieus mee, ik hield me woord
dus ik ga met mijn trots, al word ik vermoord
je bent je trots kwijt, nu ben je rotszooi
Het doet me hart pijn, maar fock rotzooi
een man die vuil is, hoort bij het vuilnis
Een slang gaat als een slang neer op zijn buik jeahh

Ik push lyrics, maak money , negers haten, want Kemper is de Movement!

d's gone wild
Gast
d's gone wild

kemper is ziek ouwe hij is pas leip

Achmed
Gast
Achmed

HAHAHAA HARD BRADA

Calzoncillos Calvin Klein
Gast

Thanks , I have just been searching for info about this topic for a while and yours is the greatest I have came upon so far. But, what in regards to the bottom line? Are you certain concerning the supply?|What i do not realize is if truth be told how you’re no longer actually a lot more smartly-preferred than you might be right now. You are very intelligent.

wpDiscuz