Video: Kempi – Hier Ver Vandaan ft. Willy

9 April

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Video: Kempi – Hier Ver Vandaan ft. Willy"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jirrith
Gast
Jirrith

gay

gilly anus
Gast
gilly anus

kempi is een baas weer een mooi clip 😎

Nick de K
Gast
Nick de K

Hoop dat Kempi op zijn volgende album minder gaat brabbelen. Clip past ook helemaal niet bij de track. Het gaat over een meisje die ziet hoe haar moeder wordt mishandeld door haar vader. Zij zelf wordt misbruikt door hem.

Daarvan zie je helemaal niks van terug in de clip. Enkel een alcoholist en een meisje dat voor zichzelf zorgt.

kanus
Gast
kanus

dit gaat wel een beetje ver hoor, wat is dit voor een clip?
de clip gaat niet echt over het verhaal van het nummer alleen dat ze een plek zoekt zonder shit maar komop je ziet kempi amper! zo’n clip als alleen voor luve had dit moeten worden, jammer van het nummer want dat is wel goed!

dopeboys!
Gast
dopeboys!

hoe kan je nou een clip maken over iemand die wordt misbruikt grapjassen! dit is juist goed dat kempi keer zo’n tekst en zo’n clip maakt! niet altijd dat straat gedoe!

probzz naar kemp!

Nick de K
Gast
Nick de K

Er zijn genoeg manieren en technieken die gebruikt hadden kúnnen worden. Om toch een mooi beeld te creeren bij de lyric.

En daarnaast is dit niet de eerste keer dat hij zo’n track maakt.

mjw
Gast
mjw

vind dat er wel beter clip gemaakt had kuinnen worden

The PLK
Gast
The PLK

Echt een prachtig track en een passende clip.

shoutz to kemp

woensellllltabon
Gast
woensellllltabon

mense zeure ale,maaal nie mooie clip dat flikker tog op man tabonyemeko0em mense kenne aleen maar zeure meeeeeeeer niettt :dizzy: zwimpies

Me, myself and I.
Gast
Me, myself and I.
@ Nick de K: Ten eerste, wordt dat meisje NIET misbruikt door haar vader maar door haar oom. Ten tweede is dit een hartstikke goede clip. Het nummer gaat over mishandeling en aanranding, dat meisje wil weg. Wil naar een plek waar dat niet gebeurd en zij creëert die plek in de clip samen met knuffels en shit maakt ze een hut waar ze zich veilig voelt en waar ze haar vriendjes kan uitnodigen om te spelen. En ja dan zie je Kempi en Willy wat minder, niks aan te doen. Goed doordachte clip, geweldig nummer. Props voor de kemper.… Read more »
wpDiscuz