Kempi komt met een album in 2013

kempi_celstraf

Het is een bewogen jaar geworden voor Kempi met ups, maar ook veel downs. Zo was Kemperveen druk bezig met het afmaken van zijn mixtape 4 ‘Rap n Glorie’ alvorens hij zijn straf moest uitzitten. Op deze laatste dag van 2012 komt Kees de Koning met opvallend nieuws, aangezien Kempi afgelopen zomer aankondigde niet meer bij het label te zitten.

31 December

39 comments

Leave a Reply

39 Comments Aan "Kempi komt met een album in 2013"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
TWNKS
Gast
TWNKS

YESJA dit word nice!

015
Gast
015

aiai kempi we missed you man…

Zematuc
Gast
Zematuc

YES, FREE KEMPI!!!!

Ok
Gast
Ok

YEAAAAAAAAH DU GRAMMA BOY EINDJE!

Burrrgang
Gast
Burrrgang

Kempi mocht van mij wel een paar jaar langer vastzitten,

ballin out
Gast
ballin out

> indd

Juulest
Gast
Juulest

Niet haten op Kempi. Als je niet van hem houdt, kijk dan niet naar nieuws van hem.

acu
Gast
acu

publiciteidsstunt, hij is eigelijk helemaal niet weggeweest bij topnoch.

karel appel
Gast
karel appel

Ja sowieso een publiciteitsstunt. En dat hij nu vast zit is ook een publiciteitsstunt! En ook toen hij zijn vriendin van de trap duwde en haar mishandelde! Deze man heeft zijn zaakjes op orde! Keep it up Kemp!

gerrit
Gast
gerrit

ga weg man met je stunt..

luister die classics van de man dat zijn lijsten lang
jullie zouden een keer dor de goot moetten gaan om wat respect te krijgen voor bepaalde mensen

Joop
Gast
Joop

> klopt helemaal!! Lekker je vriendin mishandelen en dan anderen de schuld geven, dat zou iedereen moeten doen.

WEEZ
Gast
WEEZ

top hier zit iedereen op te wachten. not

Frissee
Gast
Frissee

kempi is niet meer dezelfde kemp als hoe wij hem van zijn classics kennen…hij heeft sindsdien niets anders dan rommel uitgebracht met dat hele freebirds gedoe als zielig dieptepunt.

ik hoop daarom ok van harte dat kemper nog 1 keer weer z’n oude niveau haalt op een plaat…want dat zou ongekend zijn!

gramma
Gast
gramma

FREE KEMPI!

gramma
Gast
gramma

FREE KEMPI

keelpijn
Gast
keelpijn

word die man is faker als een cucci tas van bali

aids
Gast
aids

Hoezo Free kempi ? jullie zijn echt dom he, kijk wat hij allemaal gedaan heeft. Als jouw moeder verkracht of mishandeld wordt door kempi? roep je dan ook Free rempi? hypocrieten

John
Gast
John

@aids true story! Vrouwenhandelaar, en keer op keer in aanraking met justitie. Maar tuurlijk, is allemaal zijn schuld niet. Beter luisteren jullie naar muziek van niveau als jullie ook jullie eigen niveau op willen krikken. Fakkelbrigade b.v., die mannen hebben hun leven op orde en dat is te horen ook. Die doen niet zulke gekke dingen. Gooi jezelf weg als je Free Kempi schreeuwt terwijl die man de meest afschuwelijke misdrijven begaat. En niet 1x, maar keer op keer. Bless!

Mike0172
Gast
Mike0172

Kempi heeft veel troep uitgebracht, maar zijn albums waren wel allebei goed. En zeker geen free Kempi. Ik heb wel respect voor een gedeelte van de muziek die hij uitbrengt, maar zeker niet voor hem als persoon. Er zijn wel meer mensen die een moeilijke jeugd hebben gehad, maar dat betekent niet dat ze allemaal hun vriendin mishandelen en in de vrouwenhandel zitten.

Jair van Hek
Gast
Jair van Hek

Kempi is wel weg bij Top Notch, maar hij en Kees werken wel nog samen. Kempi heef ook verteld dat zijn album waarschijnlijk de laatste is en meer de stijl van Du Grammaboy heeft 🙂

dumas
Gast
dumas

Als Kees er een Greatest Hits album uitgooit, of een re-release, lach ik me dood.

Onbekende bron
Gast
Onbekende bron

Kees zal waarschijnlijk de distributie voor zijn rekening nemen. Daarnaast zal het een nieuw album worden en word RnG sowieso binnen een paar maanden uitgebracht. Ongeacht wat Kempi heeft gedaan of juist niet heeft gedaan, zijn muziek heeft zeker duren geopend voor veel rappers/luisteraars dat is iets wat we niet mogen vergeten.

Onbekendere bron
Gast
Onbekendere bron
Mensen, denk ff goed na… (ik weet dat dat voor sommigen moeilijk is maar toch ff proberen) Kempi zit vast ! Is weg bij TopNotch ! Zou bezig zijn met een mixtape welke 2012 nog uit zou komen (wat niet is gebeurt doordat hij vast zit) laat staan dat er een album uitkomt. Als Kees weet te vertellen dat er dit jaar een album uit zou komen, mag hij ook meteen even laten weten wanneer Kempi vrijkomt zodat hij uberhaupt zijn tracks te tapen (lijkt me wel zo handig) ! Ik veracht hooguit een re-release, een best of album, een… Read more »
DIE ENE
Gast
DIE ENE
Zou mooi zijn… Z’n albums waren inderdaad sterk zoals Mike0172 al aangaf maar het verhaal van de “Onbekendere bron” daar zit natuurlijk ook wel wat in. Wat betreft of hij rotzooi zou hebben gemaakt ben ik heel makkelijk in… volgens mij heeft hij verschillende dingen (en ook stijlen) geprobeert waardoor hij is gegroeid in zijn artiest zijn. Ik kan me voorstellen dat verschil niet het makkelijkste is om als fan mee om te gaan maar zie ´m als artiest ! Ik denk dat de fans van Marco Borsato of welke artiest dan ook, ook niet altijd achter alle nummers of… Read more »
010
Gast
010

FREE KEMPI

0118
Gast
0118

BBLOCK

fafa3000
Gast
fafa3000

ik gun hem

ononononbekende bron hahaha
Gast
ononononbekende bron hahaha

genoeg die het hem gunne maar zn drang naar rottigheid uitvrete verpest het wel zwaar voor zn carriere..
kemper waar is die volwasse manne modus van je eerste album periode gebleve?

Dennis040
Gast
Dennis040

eindje gramma tot de dood

Juulest
Gast
Juulest

Love kempi!

robin
Gast
robin

Waarom gaat iedereen haten op iets wat hij 8 jaar geleden heeft gedaan, het is sws 1 van de beste rappers van nl, hij moet echt niet stoppen met rappen

robin
Gast
robin

Kempi komt toch volgende maand weer vrij ofzo?

Brian
Gast
Brian

Risico van het vak !

jewaight
Gast
jewaight

is die al vrij of wanneer komt die vrij?

Benjamin
Gast
Benjamin

ik ga z’n album kopen of ie nou goed is of niet
support kempi till hes back on the top!

blackhaze
Gast
blackhaze

ik ga er 10 van kopen

blackhazeriger
Gast
blackhazeriger

Ik ga er 10 en 1 van kopen

RealTalk
Gast
RealTalk

Hij zou jullie moeder of zusje zo moeten mishanderen en die dingen mee moeten doen dan wil ik jullie free kempi horen schreeuwen
Jullie snappen er niks van !!!
respectloos is dat en dan steunen jullie hem nog.
mongolen !!!

YESMANYESYA
Gast
YESMANYESYA

Voor mij zijn het hoge verwachtingen na alle onzin die hij hiervoor heeft uitgebracht met free birds etc. Dat terzijde is kemp de beste rapper die NL ooit heeft gehad als je het bekijkt qua echtheid\harmonie en bars. Iedereen die hem haat heeft nooit het straatleven gekent, je voelt pas die muziek wanneer je jezelf herkend in diezelfde situatie/omgeving. Ik zeg; als je hem niet mag of haat luister dan niet naar straatimuziek of reageer niet op shit die over hem gaat want je bereikt natha,

wpDiscuz