Kendrick Lamar kondigt releasedate aan voor nieuw album

kendrick
Kendrick Lamar eindigde op de track The Heart Pt. 4 met de volgende boodschap: ”Y’all got until April the 7th to get your sh*t together”, terwijl iedereen ervan uit ging dat het album vandaag uitgebracht zou worden, moeten we helaas mededelen dat Kendrick Lamar vandaag officieel heeft aangegeven dat het album een week later uit komt. Hij presenteert namelijk op 14 April zijn nieuwe album.

De rapper uit Compton heeft nog geen tracklist losgelaten, maar wel weten we dat het album uit maar liefst veertien tracks zal bestaan. De onlangs losgelaten track Humble op een productie van Mike Will Made It staat wel op het aankomende album. Meer informatie volgt snel.

7 April

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Kendrick Lamar kondigt releasedate aan voor nieuw album"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
jajaja
Gast
jajaja

hij refereerde met ”Y’all got until April the 7th to get your sh*t together” op het album van Joey Badass.

bg1996
Gast
bg1996

@jajaja Lijkt mij niet want op vorige nummers die voor zijn albums uitkwamen sprak hij ook over bepaalde datums, en die albums kwamen precies op die data uit. Voorbeeld; “Will you let hiphop die on october 27th?” ging over zijn aankomende album die toen ook 27 oktober uitkwam. Persoonlijk denk ik dat hij zijn album uitstelt aangezien Joey vandaag dropped en hij liever zijn eigen release datum heeft. Die track heart part 4 is daarom denk ik ook opgenomen voordat Joey’s release bekend was.

wpDiscuz