Kern Koppen – Craquelé ft. Typhoon

artworks-000061407282-c9itug-t500x500

Vandaag brengen de mannen van Kern Koppen na ‘Noem Me Een Man’ de tweede track van de week uit. Op het nummer ‘Craquelé’, tevens de tweede track van de ‘Herfst Blad’ EP, worden zij bijgestaan door Typhoon. De ‘Herfst Blad’ EP is de derde EP uit de reeks ‘De Seizoenen van Kern Koppen’. Beluister ‘Craquelé’ hieronder.

31 October

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Kern Koppen – Craquelé ft. Typhoon"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ahmed de Vries
Gast
Ahmed de Vries

Stop met paddo’s eten kidz

freddie
Gast
freddie
weenie hoor, afgelopen twee jaar vond ik Kernkoppen knetterhard. het is nu allemaal weer wat zwakjes, vooral in combi met de vocals. die beats zijn mooi en heel muzikaal. neem de laatste anderhalve minuur van deze track, schitterend en kop en schouders boven wat normaal is in hip hop. maar in totaliteit mis ik het heilige vuur. het neigt eerder naar een soort zoekende gezapigheid. tegelijkertijd nog steeds vele malen dikker dan het gros, maar minder dik dan ze zelf eerder waren en da’s jammer. voor de goede orde: wil vooral niet overkomen als een hater, want heb ze heel… Read more »
ludwig
Gast
ludwig

lekkere muziek dit!

royal
Gast
royal

@freddie gap dit is echt een van de vreemdste reacties die ik ooit heb gelezen, wil je overkomen als een lyrische schrijver ofzo ? een of andere hoog achtende reactie is echt niet nodig hoor

C
Gast
C

> Meer mensen zouden inhoudelijk moeten reageren, in plaats van reacties als ‘first!’, ‘SWEK IEEEKS!’ e.d.

Ik vind het keihard. Poëtisch, muzikaal, kwaliteit.

to1234
Gast
to1234

> hij heeft kernkoppen te hoog in zijn lege hoofd zitten waar door hij andere dingen verwacht dan zij nu maken

wpDiscuz