Video: Kern Koppen ft 32skins – Je Commence…

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”46240″]

Laat ik maar beginnen met te zeggen dat het ook geen Portugees of Spaans gitaartje is, maar een Braziliaanse. Huppa, is dat ook maar weer de wereld in. De beat van Je Commence… heeft ondanks zn andere instrumentale origine een beetje zon Franse chanson-vibe, vinden Ki en ik. Dus dachten we, laten we maar weer ns over die van-der-Steen-talenknobbel van ons wrijven, in de hoop dat we wat geestige teksten te voorschijn kunnen toveren. Voilá… Je commence à memmerder un peux valt te vertalen als: ik begin mijzelf een beetje de keel uit te hangen. Letterlijk betekent het: ik begin mij een beetje te bestronten. Maar ik wil je op het hart drukken, dat letterlijke hebben we sinds onze baby jaren niet meer gedaan.
De teksten zijn geschreven en gespuugd door de gebroeders Leeuwenhart… dat zijn wij dus. Ki kwam met het idee om het Franse woord je te gebruiken als uitgangspunt voor de verses. We bekritiseren onszelf en zeggen dus eigenlijk je en ik tegelijk. Fuckin with the tête, baby! De beat is geproduceert door Tom, maar niet door Tommy Twee… Een andere Tom… Belgische Tom…

16 August

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Video: Kern Koppen ft 32skins – Je Commence…"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ricky rosé
Gast
Ricky rosé

GRUWLIJK!

FFFBBB
Gast
FFFBBB

Artistiek.. nice

sjef
Gast
sjef

best dope clip ,maar sorry zonder volume. Zie wat ze wilen brengen alleen lukt t niet, stemgebruik klopt niet.

WS
Gast
WS

ai nice work, hou van dit, kernkoppen word steeds beter in mijn oren. probz

JOHNNYBLAZE
Gast
JOHNNYBLAZE

kunst man , netjesss

lbcclan
Gast

big up naar puna voor die shiet KUNST

Je commence à n’emmerder un peut

stijn
Gast
stijn

Ik voel’m wel… kernkoppen altijd goed

Rocks
Gast
Rocks

Geniiaaallllllllllllllllllllllll

Jeffaaa
Gast
dede
Gast
dede

sziek

ff serieus
Gast
ff serieus

Hee
kan iemand me vertellen waar ik die 9 albums download want ze brengen elke maand toch 3 tracks uit!
Thanks aah

wpDiscuz