Kraantje Pappie – Mijn Nacht (Dirtcaps Remix)

Vandaag verschijnt de officiële remix van de track ‘Mijn Nacht’. Kraantje Pappie vroeg Dirtcaps om een remix te produceren en was zo blij met het resultaat dat hij nog een extra verse heeft toegevoegd aan het nummer. Download de track vanaf vandaag.

Onlangs volgden wij Kraantje Pappie en daaruit kwamen twee items voort die hier en hier te bekijken zijn.

17 June

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Kraantje Pappie – Mijn Nacht (Dirtcaps Remix)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
BRABRA
Gast
BRABRA

depressief word ik van de nl scene

Skitzzzo
Gast
Skitzzzo

Goeie Liedje

PAPRIKAHOOFD
Gast
PAPRIKAHOOFD

Ik word depri van de Amerikaanse en Nederlandse scene. Nederlands doen amerikanen na en Amerikanen doen weet ik veel wat.. heb laatste tijd maar weinig dope muziek gehoord of echte hitjes.. hoor alleen mongolen die kunnen rijmen maar geen dope pokoe kunnen maken.

wpDiscuz