Labrinth: “Being besides Tinie T. everybody expects me to rap”

Als producer en gastartiest op singles van Tinie Tempah maakte de Bitse artiest Labrinth in 2010 behoorlijk wat naam. De successen van de Tinie singles gingen de oceaan over en bracht hem zelfs aanvragen van grote Amerikaanse artiesten. Echter was Labrinth op dat moment zo druk bezig met zijn eigen debuutalbum ‘Electronic Earth‘ als solo-artiest, dat sinds vorige week in de winkels ligt, dat hij de aanvragen vriendelijk heeft geweigerd. Van dat album konden jullie de single ‘Earthquake‘ al zien op Puna.nl. Niet zolang geleden was Labrinth in Nederland en leek het ons leuk om hem wat vragen te stellen.

19 April

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Labrinth: “Being besides Tinie T. everybody expects me to rap”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Djadjadjajdja
Gast
Djadjadjajdja

Hij zegt precies wat ik van het album dacht toen ik hem hoorde. Ik verwachtte een heel album vol ‘Earthquake’s, ‘Pass Out’s en ‘Frisky’s, dus dat viel een beetje tegen..

Album nu een paar keer geluisterd en ik begin hem te voelen.. 🙂

wpDiscuz