Latifah – Alleen Voor Jou (Prod. Esko)

Schermafbeelding 2015-07-19 om 17.20.10
Na de vele positieve reacties op ‘Regenboog‘ met Keizer, Sevn en Josylvio is Latifah vandaag terug met de nieuwe track ‘Alleen Voor Jou‘.

19 July

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Latifah – Alleen Voor Jou (Prod. Esko)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Latifha(l)
Gast
Latifha(l)

keihard! sommigen kunnen een vrouw die rapt nog niet aan
love

Sander
Gast
Sander

Ik ga niet haten, maar ze is gewoon slecht, ik heb alles wat ze in deze track zegt al in 10 andere nummers gehoord.. Ze voegt niks toe aan de rapgame.

BK
Gast
BK

”Na de vele positieve reacties op ‘Regenboog‘ met Keizer, Sevn en Josylvio is Latifah vandaag terug met de nieuwe track ‘Alleen Voor Jou”

Je bedoeld Negatief hahaha
Deze chick moet stoppen met rappen..
Maar ze mag wel bij me langs komen

Hou Op Mannnnn
Gast
Hou Op Mannnnn

Al die positieve reacties waren voor Sevn en Josylvio, en Keizer heeft gewoon een stukje opgenomen met zijn stem voor geld.

Maarjah, Latifah… STOP ERMEE.. is het nog niet duidelijk genoeg?

Je bent niet “Gangster” met je “Nina” Je bent geen Hoodchick, je wordt alleen gebruikt omdat je snel hoofd geeft aan elke gare guy die jou wilt featuren met andere rappers.

Ik ga toch niet voor niks zo’n onderbouwde mening posten als ik je goed vindt?
Wil je gewoon besparen dat je alleen gebruikt wordt voor cockie geven.

Gaar wijf man, ga weer in de Hema werken ofz.

tammer
Gast
tammer

Tientallen mannelijke NL-Rappers die meer dan een miljoen kliks op hun platen kunnen genereren, maar nog niet 1 dame in Nederland die dat lukte. Zeer opvallend. Laat Latifah het dan maar proberen. Misschien dat alles (levering, beat, video, rijms en uitstraling) een keer bij elkaar komt voor die klapper van een hit. Waarom niet?

Snolletje
Gast
Snolletje

Uitstraling dawm jullie hebben een rare smaak dikke chick bahbah hahah latifa zegma diva je nina is je bolle kut geen pipa .. Youuu maaa pimaa donderop vieze wannebe high classs bitches zonder money niks hahahahahaahahahahhaha schaam jezelf PIG

Bon
Gast
Bon

Dope. Wel een heel matige mix/master..

baco
Gast
baco

Dik

Partynextroom
Gast

Ze pijpt esko voor beats

BaasVanNL
Gast
BaasVanNL

Zoveel haat op deze meid ze lacht jullie allemaal uit ongeacht wat jullie er van vinden zij doet tenminste wat met der libie wat doen jullie?? ….ga zo door keep killin them latifah

0164
Gast
0164

haar rijms zijn te simpel, wat overigens het merendeel van de rapscene doet, zolang ze haar ding doet haat ik niet maar iets meer moeite doen voor een diepe track mag.

tony
Gast
tony

ey shut the ffuck up ofso ze doet haar ding laat der haar ding doen veel beter dan maxje

4sho
Gast
4sho

Ahahaha maxje is a wannebe anti meid deze sma is veel beter man jullie praten onzin man latifah is de shizzai

Waar zijn die andere female mcs hoor ze niet man dezz is ook wel aan fuck de rest ofs

PunaHater
Gast
PunaHater

Ze heeft goede connecties om haar heen waardoor ze nu overal te zien is en heel wat lijkt, maar inhoudelijk is dit honderd keer niks. Ongeloofwaardig, klinkt teveel zoals alle andere Amsterdamse rappers en ik durf te wedden dat Esko al haar teksten schrijft. Gewoon een vervelend kutwijf met een vervelende kut stem en accent op al haar vervelende kut nummers.

keykey
Gast
keykey

Zoo zoveel haters omg dat als reactie konden doden was er geen mens over ze is kaulo mpp hard klaarrrrrrr !!!! En wie zou esko nou pijpen hahahahhahaha sorry hoor maar dan heeft iemand wat in der drinken gezet qqq

regino
Gast
regino

Ik ga jullie precies zeggen. Zoek een leven man. Kijk waar jullie je druk om maken, je mening geven oké maar dit gaat echt te ver. Dit zegt alleen maar iets over hoe fake en onvolwassen jullie zijn. Latifah als je dit leest ga zo door. Je bent echt een goede rapper, echt respect voor jou man lobii . Hoe meer haters des te meer lovers. Fuck them all u rock.

wpDiscuz