Lijpe: “Mijn nieuwe album Jackpot gaat Levensles wegblazen!”

Lijpe had vorig jaar het beste jaar van zijn carrière tot nu toe, met zijn bijdrage aan New Wave en zijn eigen album Levensles. Het is pas 68 dagen geleden dat zijn album uitkwam, maar als je zijn social media in de gaten hebt gehouden weet je dat hij alweer bezig is met een nieuwe plaat. We belden hem op en vroegen hem naar het nieuwe album.

Jackpot gaat Levensles wegblazen” is het eerste wat Lijpe erover zegt. Hij is een weekje weg gegaan om Jackpot op te nemen. “Ik had zoveel inspiratie, ik moest er gewoon wat mee doen. Ik ben natuurlijk eerder weggegaan met New Wave, maar toen was ik nog teveel in mezelf gekeerd en heb ik niet helemaal kunnen doen wat ik zou willen. Ik ben nu verder en kan er beter mee omgaan.” Anders dan bij Levensles, heeft hij het hele album in die ene week opgenomen. “Bij Levensles ging ik opnemen als ik kon, waar ik terecht kon. Ik nam op in verschillende sferen. Nu was ik een week lang alleen maar hier mee bezig en dat hoor je terug. Het klinkt heel compact en meer als een album.”

Hij vertelt dat hij alle tracks van begin tot eind in die week gemaakt heeft. “Ook al heb ik al 200 verses liggen die nooit uitgekomen zijn, wilde ik wat nieuws doen. De refreintjes zijn ook van een hoger niveau waardoor ik ook meer uit mezelf kon halen.” Lijpe verklapt dat er trap nummers op staan, maar bijvoorbeeld ook een track over tienermoeders. “Daarbij zullen er ook tracks opstaan die stuk gedraaid kunnen worden in de club.”

Lijpe door Stacii Samidin - 5

Over de samenwerkingen wil hij nog niet teveel loslaten. “Er zullen wel een paar verrassende namen op Jackpot verschijnen, maar ik wil nog niet teveel loslaten. Je mag wel alvast verklappen dat Boef en Sevn Alias op de plaat zullen meewerken. En voor de mensen die zich al druk maakten; op dit album zal Ismo wel staan.”

Het is nog niet bekend wanneer Jackpot moet uitkomen, maar hij belooft dat we niet lang hoeven te wachten. “Het album is in principe af, dus het gaat zeker niet zo lang duren als Levensles.”

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "Lijpe: “Mijn nieuwe album Jackpot gaat Levensles wegblazen!”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Monk
Gast
Monk

Ik eet mijn pet op als dit album niet overloopt van alle gebruikelijke cliches:
– oh wat moeten we hard struggelen, het is allemaal zo oneerlijk
– straatleven, pak die money
– het systeem is kut, free Palestina
– mama is lief
– bitches zijn stom
– feestjuuuuh

Sjoerd Sjoerdsma
Gast
Sjoerd Sjoerdsma

>>>>>>>>>> juist! Is al een tijdje gaande, nl hiphop is failliet. Uitzondering is zwart licht.

Rotterdam
Gast
Rotterdam

Deze comment liet me lachen man mama is lief bitches zijn stom je hebt wel gelijk

James
Gast
James

Ja ga lekker lopen haten met zijn allen hieronder als hiphop zo dood gaat en maar hetzelfde is waarom zit je dan hier op puna ik zeg verbeter het of blijf weg lijpe is zo ong de echtste rapper uit nl en zijn teksten zijn vaak puur waarheid harde harde shit lijpe blijf doorgaan met wat je doet maak nog 100 albums die haters blijven tot wel haten laat ze dan maar op een andere forum praten (voor die haters ga tot lekker kaascouse luisteren want dat zijn jullie waard)

Sjoerd Sjoerdsma
Gast
Sjoerd Sjoerdsma

denk niet dat hij dat bepaalt, duurt zeker nog 1,5 jaar. Het kapitalistische TN weet wel hoe het een beetje verkoopt zo langzamerhand.

anoniem
Gast
anoniem

lijpe is heavy hij zal zijn zinnen doorzetten en zelf zeggen wnr de album uitkomt en niet zal luistern naar TN

ewaja
Gast
ewaja

waarom altijd van die tekst interviews probeer die gasten voor de camera te krijgen

Trollawards2016
Gast
Trollawards2016

Lijpe x ismo tape make it happend !

Rotterdam
Gast
Rotterdam

Lijpe heeft ze tijd gehad voor sevn en boef is het maar net de vraag hoelang het gaat duren.. Die twee Congolezen van WW gaan een beetje overnemen nu

LijpeJackpot
Gast
LijpeJackpot

haten hieronder, maar zelfs jullie moeder gaat Jackpot kapot draaien

NeppeLijpe
Gast
NeppeLijpe

rapper sjors > lijpe

pimp fortune
Gast
pimp fortune

Mocromaniac is de enige mocro die een beetje kan rappen. Mocro’s kunnen over het algemeen niet rappen. Ze kunnen boos op de maat rijmen met veel consumptie en een beetje negertje spelen.

Nicklasz
Gast
Nicklasz

Levensles was al troep dus, Jackpot zou wel dikke stront worden

wpDiscuz