Lijpe – Soms Denk Ik Terug

maxresdefault

Uit het niets bracht Lijpe in de nacht van 22 maart de nieuwe track ‘Soms Denk Ik Terug’ uit. De track is nu hieronder te downloaden.

23 March

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Lijpe – Soms Denk Ik Terug"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Anoniempje
Gast
Anoniempje

Ik vind het vreemd van Puna dat je tegenwoordig een track eerst moet downloaden voordat je hem kan beluisteren. Ik wil eerst horen of ie wel goed is en dan daarna besluit ik zelf wel of ik hem wil downloaden.

Hova
Gast
Hova

Toffe track

Move-in-silence
Gast
Move-in-silence

Overdag suzuki maar in de opslag trek ik elke droom auto van jouw tevoorschijn homo eerst weten voor je wat zegt je informanten zijn blind nikswetende

sgoolboekje
Gast
sgoolboekje

@Anoniempje klopt daarom kun je hem ook op de download pagina beluisteren -.-

Toetoe
Gast
Toetoe

en nu even serieus dit is zo een dikke troep! Hier zit niemand op te wachten alleen kindertjes van 10 tot 15. klein advies stop met rappen en hou je bezig met ”Werken” ”Toekomst” ”Opgroeien” ”Volwassen Worden” Kan er kots misselijk van worden als ik alleen al lees dat lijpe een nieuwe track heeft. Laat mij naar luisteren naar Sepa misschien heeft die man simpele lijns maar wel ”ECHT” dat voel je. ( LIJPE STOP ERMEE!!))

utca 030
Gast
utca 030

lijpe is kk hard kk kk ziek, luister gewoon niet lekker sepa luisteren.

O.G.
Gast
O.G.

dope!!! Harde sessie

wpDiscuz