Lil Dicky dropt één van de duurste clips ooit voor zijn track Pillow Talk

Lil Dicky brengt vandaag de videoclip uit voor de track Pillow Talk en dit is niet zomaar een videoclip. Zijn vorige video $ave That Money had een budget van 0 dollar en de videoclip die hij vandaag uitbrengt kost maar liefst 700.000 dollar en daarmee vervult de clip de 49e plek van de duurste video aller tijden.

In de bijna 11 minuten durende clip zie je hoe Lil Dicky en zijn one-night-stand een eindeloze discussie voeren over onder andere religie en aliens. Ook komen acteur John C. Reilly en Lil Dicky zijn brein de twee een bezoek brengen op bed. Bekijk de videoclip hierboven.

13 April

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Lil Dicky dropt één van de duurste clips ooit voor zijn track Pillow Talk"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
joey
Gast
joey

Ik vind dit echt 1 van de geniaalste tracks/videos van de laatste tijd man. Wie de fuck maakt er een 1 minuten track met gewoon een gesprek als lyrics en dat het nog hard is ook ? Snap niet hoe een video als deze zo duur kan zijn tho, door die special effects ofzo?

Kevin
Gast
Kevin

Ja geniaal gedaan heh! Wat mij vooral duur lijkt zijn de special effects, alleen die brain is al 5min in beeld ofzo dat is behoorlijk lang voor zoon stukje animatie

wpDiscuz