Lil Kleine doet 1, 2, 3 live bij Slam!

Lil Kleine was te gast in de studio van Slam! en er werd hem gevraagd op welke track hij het trotst was van het album WOP. Ook werd gevraagd om zijn nummer 1, 2, 3, te doen en dat kun je hierboven bekijken.

23 February

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Lil Kleine doet 1, 2, 3 live bij Slam!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
pirate
Gast
pirate
Ik vind dat hele lil kleine album meer ronnie en jack shirak dan lil kleine zelf zijn bijdrage is eigelijk gewoon minimaal alle tracks hebben heel veel beat momenten zonder tekst alle tracks op 1 na daar staat ronnie op wat doet kleine 10 zinnen per track ? wel heel makkelijk zo een album maken . Ook ben ik van mening dat kleine het succes wat hij nu heeft vooral aan ronnie te danken heeft want ik kan me herrineren dat de muziek die hij voor hij tracks met ronnie maakte niet echt veel deed . Las vd week toevallig… Read more »
Henkjan Chips
Gast
Henkjan Chips

@pirate Sterke beargumenteerde mening. Ben het alleen niet met je eens.

YOUNGYeezus
Gast
YOUNGYeezus

Hmm. Ik denk toch dat het succes vooral te danken is aan Jack $hirak. De productie van Drank en Drugs was buitengewoon geniaal. De lyrics op drank en drugs waren zeer voorspelbaar. Het is ook gewoon super makkelijk om te rijmen op die beat. Net als die beat van no go zone. Je kan 1000 verschillende verses schrijven op die beat.

Het succes van lil kleine is puur PR + talent van de producer. Niet dat daar iets mis mee is. Succes = succes.

Vervelend
Gast
Vervelend

Je kan zeggen wat je wilt waar ik misschien nog mee kan inkomen ook, maar business wise heeft die kleine dit gewoon slim aangepakt tot zo verre hij zakelijk betrokken is, wat ik ook maar met een korrelzout neem. Hij heeft ieder geval gezien wat werkt en tracks met Ronnie werken. Ze vinden het leuk samen en er is succes uit ontstaan, ik weet dat mensen er kapot aan gaan, maar goed het is ff niet anders

Glanuitje
Gast
Glanuitje

Wild optreden joh..

wpDiscuz