Lil Kleine koopt een appartement ter waarde van bijna 1 miljoen euro en dat ziet er zo uit

lilkleinewoning
Lil Kleine liet gisteren via Instagram weten dat hij een nieuw huis in Amsterdam gekocht heeft en vandaag maakt de Quote bekend om welk huis het gaat. De Vakantie rapper heeft een appartement in de Kerkstraat gekocht van 138 vierkante meter groot. De woning bevindt zich op loopafstand van het Leidseplein en bevat een garage voor zijn Range Rover. Het is niet bekend hoeveel Kleine uiteindelijk betaald heeft, maar hieronder zie je hoe zijn nieuwe woning er van binnen uitziet.

585_grotere 586_grotere 587_grotere 589_grotere 590_grotere 591_grotere 593_grotere 602_grotere 606_grotere 616_grotere 639_grotere 660_grotere 673_grotere 677_grotere 683_grotere 689_grotere 696_grotere 703_grotere 704_grotere

17 February

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Lil Kleine koopt een appartement ter waarde van bijna 1 miljoen euro en dat ziet er zo uit"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tammer
Gast
tammer

Met een jaaromzet in 2016 van 2,7 miljoen is dat geen groot probleem. Hij heeft dan ook gewerkt als een bezetene.
Dik verdiend!

ILLUsion
Gast
ILLUsion

goed om te zien dat er nog mensen zijn die gunnen , al die haat komt vaak van jaloezie , gunnen gaat jou zelf ook verder brengen met haten op mensen met succes kom je nergens , big up!

flammer
Gast
flammer

hoe komt u aan die omzet cijfers ??

wauw
Gast
wauw

Zie hem binnen 10 jaar wel failliet. Mark my words. Mensen met weinig verstand en veel geld is niet zelden een verkeerde combinatie gebleken.

Jaapstam
Gast
Jaapstam

Als hij dat appartement hypotheek vrij heeft gekocht zit die sowieso goed voorlopig. Jij droomt waarschijnlijk van het leven dat hij leidt. Ik vind die kleine Lit!

wauw
Gast
wauw

Not at all, alles wat doorgaat voor ‘hiphop’ in NL en in concreto op dit blog is iets om je kapot voor te schamen. Hoeveel geld je ook verdient, je blijft voor altijd een mongool die door niemand serieus genomen wordt – op een handjevol kutkoters en pubers na.

Gng
Gast
Gng

Dat handjevol pubers heeft er wel voor gezorgd dat hij dit appartement kan kopen…. hypotheekvrij. Don’t hate man, dat gaat je nergens brengen

Geeninternetgangster
Gast
Geeninternetgangster

Wat doe je op deze site dan ?

Hans
Gast
Hans

Flippen dat heel Nederland nu z’n adres kent. Laat dan die buitenfoto’s weg. Kon sjieker. En eh als je een hypotheek kan krijgen, dan kan je m betalen. Denk niet dat er een bank is die m vertrouwt op zn blauwe ogen of zn snapvolgers. De man werkt hard. Niks dan respect. (Ak nodig voor de hatelaars 😉 )

Lebu
Gast
Lebu

Goed gezegd Hans

Smirnoff
Gast
Smirnoff

995k mocht hij wegleggen voor de Kerkstraat 11A, 4 kamers; enkel de onderverdieping met garage. Excuses moi, maar voor dit geld kan je behalve locatie meer krijgen.. De bovenverdieping met 2 kamers is op 1 sept 2016 verkocht voor 500k.

Lekker belangrijk allemaal

Sint Nikolaas
Gast
Sint Nikolaas

Klopt. Maar het is enigszins wel een goede investering. Vastgoed in hartje Amsterdam? YES! Al ben ik het wel met je eens dat hij wellicht meer moet nadenken over zijn toekomst. Ali B heeft 5 mil EV maar hij is dan ook de enige rapper “boven de 30” die al meer dan 10 jaar in de game is. Lil Kleine kan makkelijk binnen lopen binnen een paar jaar als hij slim met zijn geld omgaat.

Goed verhaal ja dankjewel gr St. Nikolaas

asdasd
Gast
asdasd

woon precies het zelfde, gewoon hypotheek…. zonder direct af te betalen niet zo moeilijk

Bomba
Gast
Bomba

Haha☝?☝?️

wpDiscuz