Lil Kleine laat weten dat New Wave een bijzondere verrassing heeft voor de zoon van Bokoesam

36-de-beste-uit-de-reeks
Dit weekend vond Eurosonic Noorderslag weer plaats in Groningen en traditiegetrouw werd zaterdagavond de popprijs uitgereikt. New Wave nam dit jaar de prijs mee naar huis en liet daarmee acts als Typhoon, Fresku, Kenny B., Afrojack, Yellowclaw, Kensington en Golden Earring achter zich.

Zoals bekend is het New Wave compilatiealbum een groot succes geworden. Het was onder andere Spotify’s meest beluisterde Nederlandse album en ging binnen een mum van tijd goud. Het album leverde daarnaast meerdere gouden en platina singles op, met natuurlijk Drank & Drugs als absolute uitschieter.

Namens New Wave waren onder andere Ronnie Flex, SFB, Lijpe, Lil Kleine en Bokoesam aanwezig om de prijs van € 10.000,- in ontvangst te nemen. Vervolgens vertelde Lil Kleine aan 3voor12 DJ Roosmarijn dat ze met New Wave een bijzondere verrassing hadden voor Bokoesam. Hij vertelde namelijk dat het volledige geldbedrag naar het zoontje van Bokoesam gaat. Roosmarijn gooide dit nieuws via onderstaande tweet de wereld in.

Update: Lil Kleine heeft inmiddels gereageerd. Hij laat weten dat hij het graag zou willen, maar dat de rest van New Wave nog moet instemmen.

17 January

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Lil Kleine laat weten dat New Wave een bijzondere verrassing heeft voor de zoon van Bokoesam"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
.
Gast
.

Goeie dingen

Shaka Zulu
Gast
Shaka Zulu

Geef ‘t aan een stichting ofzo, komt zijn zoontje iets te kort?

jeetje
Gast
jeetje

altijd wat te zeuren he, wees blij dat het niet aan shit opgaat maar aan de toekomst

Dafa
Gast
Dafa

Dit is mooi

Dikke
Gast
Dikke

Stoere jongen die lil kleine ff in dr media laten weten dat hij geld schenkt.. cool man jij bent die echte richboy vriend

wpDiscuz