Lil Kleine met album ‘WOP’ en single ‘Niet Omdat Het Moet’ op nr.1 in de GfK top 100

LK.WOP.INSTA.27JAN

Lil’ Kleine weet de reeks met behaalde successen een vervolg te geven door de release van het album WOP. Het album is op nr. 1 binnen gekomen in de GfK top 100. Daarnaast zijn alle tracks, inclusief de skit van Staatssecretaris Van Rijn in de Tweede Kamer, in de GfK single top 100 binnengekomen.

WOP in zijn geheel in de GfK Single Top 100 – chartposities:
#1 Niet Omdat het Moet
#3 1, 2, 3
#9 Bel Me Op
#14 Bericht
#15 Stripclub
#16 Mist & Regen
#18 Zeg dat Niet (Jack $hirak remix)
#20 Goud
#21 Zonder Reden
#22 Zoveel
#35 [SKIT] Drank & Drugs in de Tweede Kamer

19 February

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Lil Kleine met album ‘WOP’ en single ‘Niet Omdat Het Moet’ op nr.1 in de GfK top 100"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
dusdat
Gast
dusdat
Spijt me zeer maar dat hele lil kleine album is meer jack en Ronnie dan kleine ik vind kleine zijn bijdrage minimaal zo kan ik ook wel een album maken op alle nummers op 1 na de meest populaire refreintjes zanger zetten zodat mensen je album kopen ik weet zeker dat als ronnie bijv maar op 1 track stond het album lang niet zo hard gegaan was ( alles wat lil kleine maakte voor hij met ronnie werkte deed ook vrij weinig ) Ik weet dat ze eerst samen een album zouden maken maar als dat dan niet doorgaat maak… Read more »
dusdat
Gast
dusdat

Vind die man trouwens ook negatief veranderd sinds het echte succes denkt dat jochie echt dat ie 1 of andere koning is doet de ene domme uitspraak na de ander en dan heb ik het nog niet eens over dat constant stoer lopen doen met zijn rijkdom ( gun hem elke cent hoor maar het is net een puber hij mag echt wel ff volwassen worden en weer met 2 benen op de grond worden gezet ronnie blijft toch ook zichzelf )

tammer
Gast
tammer

Tussen bun is dat niet zo’ n dingetje hoor. Ronnie komt in april met zijn album. Daar zouden 16 nummers op moeten gaan staan, met 7 Lil Kleine featurings. Zo is de Nederlandse urban ook groot geworden. Samenwerken. Samen lol maken. En samen mooie dingen produceren.

tammer
Gast
tammer

Bij elkaar staan er vandaag 18 nummers met Ronnie en/of Lil in de NL top 100. Fascinerend, omdat ze nog altijd relatief weinig airplay krijgen van de mainstreamstations. De teksten zouden te grof zijn, mensen zouden boos worden en afhaken , etc. De top 100 trekt zich daar sinds 1 januari dit jaar weinig meer van aan en kijkt nog slechts naar het aantal streams op verschillende platforms, zodat de radio industrie meer en meer directe invloed op de hitlijst verliest.

wpDiscuz