Lil Wayne staat op het punt om 2 miljoen dollar te verliezen

Lil Wayne is aangeklaagd voor 2 miljoen dollar voor gemaakte schulden op een privéjet. In augustus dit jaar diende het bedrijf ‘Signature Group’, wat handelt in de privéjets, een rechtzaak in tegen Lil Wayne voor onbetaalde kosten op een toestel dat hij voor drie jaar zou leasen.

Weezy claimt dat hij nooit een contract getekend heeft bij het bedrijf, maar jammer genoeg voor Wayne geloofde de rechter hem niet en werd geëist dat hij een gigantische vergoeding moet betalen aan de Signature Group.

Volgens TMZ is Wayne’s onbetaalde schuld van 1 miljoen dollar inmiddels gestegen is naar een bedrag van 1,8 miljoen dollar . Daarop komt nog een bedrag van 200.000 dollar gebasseerd op advocaatskosten wat er voor zorgt dat de zaak Lil Wayne maar liefst twee miljoen dollar gaat kosten!

15 September

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Lil Wayne staat op het punt om 2 miljoen dollar te verliezen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bas
Gast
Bas
* Schulden maken ‘op’ een privéjet? Dit klopt alleen als hij feitelijk op de jet stond terwijl hij de schulden maakte. Je maakt geen schulden ‘op’ iets maar je maakt een schuld (bijv: met betrekking tot de huur van een privéjet) of je hebt een schuld aan iemand. * Je dient geen rechtszaak in maar je start een rechtszaak of je dient een vordering in bij de rechtbank. * Bovendien is het rechtszaak en niet rechtzaak * ‘De rechter gelooft hem niet en eist dat hij een gigantische vergoeding moet betalen’ De rechter eist niets maar wijst slechts een vordering… Read more »
wpDiscuz