Luisteraar 3FM is niet blij met de track 1,2,3 van Lil Kleine


Vanochtend was Lil Kleine, samen met Ronnie Flex en Jack $hirak, te gast bij Giel op 3FM ter promotie van zijn album WOP. Hij deed daar live zijn single Niet Omdat Het Moet, maar ook de nummers Goud en 1,2,3. Laatstgenoemde track wordt ook wel gezien als Drank & Drugs 2 en natuurlijk is niet iedereen daar blij mee. Apothekers assistent Michelle belde Giel om haar mening te geven over het nummer, dat inmiddels op nummer 2 staat in de Spotify Top 50.

15 February

17 comments

Leave a Reply

17 Comments Aan "Luisteraar 3FM is niet blij met de track 1,2,3 van Lil Kleine"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
GUUS
Gast
GUUS

Goud is ??

Ik
Gast
Ik

Huil niet

Lerrra
Gast
Lerrra

Als hier een clip van komt en op topnotch hebben we een drank en drugs 2 door alle commotie

Sander
Gast
Sander

Hard dat hij zo’n schijt heeft ahahahah

tammer
Gast
tammer

Dit soort mensen hebben jarenlang geluisterd naar muziek in een taal die ze nauwelijks konden verstaan, maar nu is er steeds meer muziek in het Nederlands, en dat komt dichtbij, héél dichtbij. logisch dat dit soort mensen verontrust worden.

Ik zou zeggen: Wen er maar aan!

mijbenik
Gast
mijbenik

had jack $hirak zijn pyjama nog aangelaten?

Rattatouille
Gast

Hoe kan je serieus haten op youngboys die uit deze ding een business maken en geld verdienen? Dat ze niet maken wat jij wil horen maakt jou de jaloerse misgunner man. Daarbij doelt Guus op de track ‘Goud’ die op het album staat. Misschien moet je die eens luisteren want dat is inderdaad fire

Childsplay
Gast
Childsplay

Onzin. Ik gun die jongens al hun succes maar ze maken pure bagger. Toch hoop ik dat ze nog veel euro’s verdienen aan kinderen die het met alle liefde kopen.

betweter
Gast

Beste kinders,

Gezien het feit dat jullie balletjes nog niet zijn ingedaald en jullie zelf dus ook nog geen kinderen hebben groot te brengen snap ik deze reacties wel..
Lil kleine en & de rest van de apen… niemand heeft mic techniek onstage ze staan te bleren over hun eigen vocalen onstage! en de “teksten” tja ga ik niet eens over zeiken zonde van mijn tijd. kortom het is een hype dat door Buma en Topnotch is geïnitieerd en gefinancierd. opzich niets mis mee maar noem dit aub geen HipHop #Amen

Giel
Gast
Giel

je zegt “beste kinderen” als je nou niet zulke moeilijke woorden gebruikt is het nog een mogelijkheid dat ze je begrijpen

peter
Gast
peter

Bijna niemand is blij met dat nummer,
verder wel prima album veel relaxte nummers !

lars
Gast
lars

Lil kleine is gewoon een groote mongool die denkt dat ie kan rappen/zingen en toen hij die kerel vroeg om op t podium te komen wat een idioot, ik zou t podium op zijn gekropen en em een tik hebben verkocht

lil lily
Gast
lil lily

gevaarlijk

Jipke
Gast
Jipke

Super lieve en onzekere jongens. Ik denk dat dit succes goed voor ze is, een beetje zelfvertrouwen kunnen ze zeker gebruiken.

Tsja
Gast
Tsja
Weetje wat het is mensen, je kunt haten wat je wilt en ik ben ook ZEKER geen fan van hun muziek, maar lil kleine zijn vermogen wordt nu al 900.000 euro geschat en die van Ronnie flex op 5 ton! Ik neem het ze niet kwalijk dat ze een gat in de markt zien en rijk worden op hun deuntjes, hoogstwaarschijnlijk vinden e hun eigen muziek niet eens toff maar ze zien gewoon een manier om grof geld te verdienen en wie zou dat niet doen? Ook zijn de nummers Drank en Drugs een juiste afspiegeling van het verschil tussen… Read more »
Martin
Gast

Luisteraars in het algemeen denk ik zo…

.
Gast
.

.

wpDiscuz