Maak kans op twee Passepartouts voor shows van o.a. Kehlani, Rae Sremmurd, Post Malone en Hef in de Melkweg

schermafbeelding-2017-01-19-om-14-01-58
De Melkweg in Amsterdam is een plek waar hiphop vaak een podium krijgt en ook dit jaar begint goed. Behalve vaste clubavonden als Encore is ook tijdens concerten van binnen en buitenlandse artiesten een turn up is gegarandeerd. Jij en je +1 maken kans om bij al deze optredens aanwezig te zijn.

Prijsvraag:

Tijdens dit voorjaar presenteert de Melkweg optredens van artiesten Run The Jewels, Post Malone en Kehlani maar ook van Nederlandse toppers als Hef, Josylvio en SFB. Om aanwezig te zijn bij alle hiphop optredens dit voorjaar is het enige wat jij hoeft te doen in de comments vertellen waarom jij deze Passepartout verdient. Check hieronder de acts waar jij bij aanwezig kunt zijn:

22.01 Rae Sremmurd
26.01 Princess Nokia
04.02 GRiZ
05.02 Post Malone
14.04 Birdy Nam nam
15.02 HEF / Josylvio / Jermaine Niffer / Zack ink
26.02 Hopsin
28.02 Lil Yachty
23.03 Kehlani
24.03 SFB
05.04 Run The Jewels
06.04 De Nachtdienst
08.04 Isaiah Rashad

19 January

29 comments

Leave a Reply

29 Comments Aan "Maak kans op twee Passepartouts voor shows van o.a. Kehlani, Rae Sremmurd, Post Malone en Hef in de Melkweg"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Shawn
Gast
Shawn

Omdat ik stage ga lopen in Amsterdam, mijn enige inkomsten dan stagevergoeding is en daardoor geen geld heb voor concert kaartjes?

Molara Seedorf
Gast
Molara Seedorf

Ik zou heel graag kans willen maken op de passepartouts! Mijn nichtje en ik hebben voor 2017 een visionboard gemaakt en dit staat echt op onze visionboard! Super top ik dit dan zie langskomen!! Dit is een kans die ik zeker niet voorbij wil laten lopen en het super graag wil winnen! Mijn nichtje en ik zullen super blijzijn en mogen we een doel van ons afvinken op onze visonboard !??

Dikke Line-up
Gast
Dikke Line-up

Ik was sowieso al van plan om naar een aantal concerten op de lijst te gaan zoals Post Malone en Lil Yachty dus het zou helemaal mooi meegenomen zijn als ik naar al deze concerten kan! Support the cultureee

Kdeux
Gast
Kdeux

Waarom ik dit verdien. Niet meer dan andere natuurlijk. Maar zou t wel erg dope vinden. Ik ga vaak met mijn broer naar optredens in de melkweg, en zou t tof vinden om deze ‘traditie’ voort te kunnen zetten.

Jantje
Gast
Jantje

Keen keld

Pinda
Gast
Pinda

Omdat er een paar harde artiesten tussen zitten die ik wil checken, waaronder hopsin! En natuurlijk omdat ik sinds day 1 Puna check

sqsq
Gast
sqsq

hopsin is kkr slecht

Driehoek
Gast
Driehoek

Sinds een paar jaar steeds meer van Hiphop gaan houden. De concerten zijn het tofst. Laatst bij Schoolboy Q in Tivoli zeiden ik en een vriend al tegen al elkaar, we moeten vaker dit soort optredens bezoeken. Met de geweldige line up voor dit voorjaar zou dat daar mooi werkelijkheid worden. Vooral Isaiah Rashad, Pusha T en Rae Sremmurd lijken me geweldig!

Karan
Gast
Karan

I ain’t got no type! Behalve als t om muziek gaat, dan is hiphop de movement. Vorig jaar een aantal keer in de Melkweg geweest, zeker voor herhaling vatbaar, dus zou heel chill zijn als ik nog meer hiphop acts kan zien in 1 van mn favo venues van NL.

youp
Gast
youp

moet nog een verjaardagscadeau voor een mattie halen, maar al die kaarten zijn sws te duur. Hij houdt zeker van HipHop. Rae Sremmurd, Hef en Josylvio en SFB zijn z’n favorieten. Hoop wel dat SFB doorgaat en dat ze niet meer in Su zitten. Melkweg ook altijd goed ??

Ralph
Gast
Ralph

Omdat ik al jaren fan ben van puna! Maar ook omdat hiphop mijn leven zoveel heeft beinvloed. Verder wil ik gewoon die turn up brengen.

Mnr
Gast
Mnr

Omdat ik na een zware periode met de zwangerschap van mijn vrouw en een noodgedwongen verhuizing wel wat vertier en ontspanning kan gebruiken.

Kenny
Gast
Kenny

Omdat k de band met hiphop drijg te verliezen door alle onverstaanbare traptroep die op de markt is. Live geeft je toch altijd weer dat zetje in de goede richting, door zowel vooraf als achteraf dieper in de muziek te duiken.

Eva de Boer
Gast
Eva de Boer

Altijd hetzelfde probleem, super hyped zijn en op moment supreme van de ticketverkoop of 0 money of te laat zijn .. ? en dan baal je haha. This’d be great, ennnn Rae Sremmurd, Lil Yachty en HEF zijn toch wel de helden van de scene! (naar mijn mening dan 😉 )

Samantha
Gast
Samantha

Hiphop is mijn liefde! afgelopen jaren heb ik heel veel moeten missen, dit zou voor mij een dope kans zijn om alles in te halen en mijn 2017 doelenlijst met artiesten die ik moet zien af te strepen!

Vla vlip
Gast
Vla vlip

Beetje cultuur toch

Vaan
Gast
Vaan

Post Malone!! Hef! IK MOET ERBIJ ZIJN!!!

Hennis
Gast
Hennis

Omdat de hip hop artiesten die ik tot nu toe live gezien heb allemaal een geweldige ervaring waren en er in dit lijstje van artiesten nog een paar favoriete artiesten staan, o.a. Rae Sremmurd en Isaiah Rashad, die ik ook graag live zou willen zien!

Tim
Gast
Tim

Waarom ik deze passe-partouts zou moeten winnen? Omdat ik ondanks dat ik in Groningen woon met veel plezier meerdere keren in het jaar naar Amsterdam/Rotterdam/Utrecht reis om nieuw talent of gevestigde namen in de scène vuur te zien spuwen on stage en omdat ik elke dag muziek van de bovengenoemde artiesten door me oordopjes laat blazen.
That’s why ??

Anna
Gast
Anna

Omdat ik gewoon flex wil gaan op Princess Nokia, Lil Yachty, Isaiah Rashad en de rest! Mijn +1 wordt mijn broer omdat ik hem deze echt gun! Love from Antwerp <3

Kirsten
Gast
Kirsten

Waarom?! Omdat het hiphop is… en if I, feel it I feel it, if I don’t, I don’t. If it ain’t really real then I probably won’t Rollin’ with my soldiers, live soldiers, ready to ride, maar for this real hip hop in de Melkweg y’all I’m ready to die! (Figuurlijk dan 😉

Amy$
Gast
Amy$

Omdat ik zeker naar alle shows ga !
Hiphop is de leven !
En dit maakt de leven zo veel makkelijker.

Robbaa
Gast
Robbaa

Ik wil winnen becuz hiphop raised me! En omdat ik skeer ben, maar dat is de leven,

Romy de Rave
Gast
Romy de Rave

Omdat ik in België woon en er hier amper goede hiphop aan bod komt op het vlak van optredens, dit winnen zal alle reistijden verzachten

victor
Gast
victor

omdat ik al jarenlang gedreven hiphop fan ben en het echt een dikke line-up is!!

Ikbendeplugnu
Gast
Ikbendeplugnu

Omdat ik dan de gekste aftermovie kan maken die jullie ooit zullen zien ;D

Jim
Gast
Jim

Dit zijn een paar keiharde optredens wilde er al een paar eerder zien maar kon helaas niet, hoop op deze manier bij alle aanwezig te kunnen zijn!
✌?

N.
Gast
N.

Ik ben nog steeds bezig met de toetsweek. Ik verdien wel wat rust na al die stress. Hopelijk kan ik een aantal concerten bijwonen

Ambia Zijlstra
Gast
Ambia Zijlstra

Omdat ik samen met mijn +1 mega hiphop fan ben en wel naar al deze concerten zou willen! Bovendien ben ik dit jaar eindelijk 18, dus zou het heerlijk zijn om maandelijks mijn rijskills te testen onderweg naar Amsterdam! Skuuurt ?

wpDiscuz