Maak nu je eigen album cover van de eeuw, gebaseerd op TLOP cover van Kanye

kanye-west-life-of-pablo-art-2016-billboard-650

Na So Help Me God, Swish en Waves werd deze week bekend dat Kanye West‘s album The Life of Pablo ging heten. Gisteren, vlak voordat hij het album liet horen in Madison Square Garden, werd ook de cover van het album bekend. De meningen over de cover zijn verdeeld, maar vanaf vandaag kun je je eigen draai aan de cover geven via tlopcover. Probeer het nu en maak je eigen album cover van de eeuw.

tlop-puna

12 February

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Maak nu je eigen album cover van de eeuw, gebaseerd op TLOP cover van Kanye"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
roffa
Gast
roffa

Deze cover is op LEVELS die 90% van het publiek niet eens begrijpt. Maar dat maakt niet uit, ik weet, Kanye weet, Peter weet, wat anderen weten nog, dat is mooi. Keep the circle klein.

wizwearscoolpants
Gast
wizwearscoolpants

amen

90% van het publiek
Gast
90% van het publiek

Wat goed van jou!

Jantje
Gast
Jantje

Nou leg het eens begrijpelijk uit roffa.

Vanuit mijn ogen heeft Kanye net met paint leren omgaan, en nadat hij het truukje copy-paste heeft geleerd is het een beetje misgegaan. Per ongeluk heeft hij dit toen opgeslagen en gebruikt voor zijn album. Vervolgens kwam er een smoesje dat dit allemaal de bedoeling was en het zo hoort.
Omdat hij naar eigen zeggen flink wat schulden heeft kon hij dan ook geen grafisch designer inhuren en moest hij het zelf doen. Beter gaat de beste man zich bezig houden met produceren van muziek.

wpDiscuz