Major Lazer – Watch Out For This (Bumaye) ft. Busy Signal, The Flexican & FS Green

Major Lazer heeft voor zijn nieuwe single de hulp in geroepen van de Nederlandse producers The Flexican en FS Green. De laatstgenoemden maakten een remake van het nummer ‘Bumaye’ van Typhoon, deze was al geproduceerd door The Flexican. Diplo vond de remix zo goed dat hij besloot om Busy Signal uit te nodigen en het uit te brengen op het Major Lazer album ‘The Universe’, dat vanaf 2 april in de winkels zal liggen. Binnenkort komt de video uit, maar beluister de track alvast hieronder.

27 February

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Major Lazer – Watch Out For This (Bumaye) ft. Busy Signal, The Flexican & FS Green"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
1one
Gast
1one

sick!!!!

dus
Gast
dus

Het is een grote naam. Maar puur naar het product kijkend niet echt bijzonder qua productie. Daarnaast is het ook nog eens een heel slecht nummer

joep
Gast
joep

dikke vinger met je slecht nummer>

D
Gast
D

beat is nicee

Bob
Gast
Bob

Dit nummer is natuurlijk al lang een hit in de clubs, maar nu met Major Lazer wordt het een internationale hit, die trumpets zijn zo aanstekelijk!

Jantje
Gast
Jantje

played out..

vincent
Gast
vincent

noem het oldscool typhoon bumaye !!

Jax
Gast
Jax

Moves n shit zijn hard van die nl’ers internationally. Ik begrijp alleen heel die heisa niet op twitter over dat Ty de track een naam heeft gegeven. Als dat soort credits helemaal uitgelicht worden alsof er een grote rol gespeeld is in ‘t huidige onderwerp..tja

Bronselini
Gast
Bronselini

The F’ outa here, kermis ‘muziek’.

dfg
Gast
dfg

Kneus ty heeft de naam veranderd om dat het bomaye is ofzo en geen bumaye. En het is nog steeds Typhoon ze track (Prod by flexican)

kaulo goed
Gast
kaulo goed

KOULO GOED !!

IK WIL DIE ALBUM

lekker house
Gast
lekker house

die clip van deze word te ziek rrraaaa Rdam

J. Jereau
Gast
J. Jereau

Ik snap niet wat Major Lazer er mee te maken heeft als ik de tekst lees behalve dat hij busy signal heeft gefixed. Track is van TY en Flexican en de remake is ook NL”s. Vaag! Wel een heerlijke track.

Anoniem
Gast
Anoniem

I luv this beat

wpDiscuz