Marinier ben je altijd en overal en tijdens de Fitheidstest van Het Korps Mariniers kun jij laten zien of je het in je hebt!

Het Korps Mariniers opereert wereldwijd in het water, op het land en in de lucht. Behalve verschillende plekken, betekent dat ook verschillende omstandigheden. Je bent Marinier in en op het water, maar ook op twee kilometer hoogte als je uit een vliegtuig springt. Heb je het in je om te functioneren onder het ijs of in de jungle?

Pull up bij de Fitheidstest in september om te checken of jij het aan kan om Marinier te worden. Je kan showen of jij een strijder bent met genoeg doorzettingsvermogen en toewijding en of je wel in een team kunt werken. Als je denkt dat je ready bent kun je je hier aanmelden voor de test en laten zien wat je waard bent.

12 August

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Marinier ben je altijd en overal en tijdens de Fitheidstest van Het Korps Mariniers kun jij laten zien of je het in je hebt!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Kevin H.
Gast
Kevin H.

Als ze (eindelijk) de maximale leeftijd zouden aanpassen, zou ik mij direct aanmelden! (Ik ben trouwens ook nog eens gevraagd om als spijkerbroek te dienen (kct), maar ook daar kwam ik achteraf gezien niet voor in aanmerking, wederom wegens mijn leeftijd.) Er is potentie zat in Nederland boven de maximum intreedt leeftijd! Zonde dat zij (en ik) zich slechts kunnen aanmelden voor de Natres. Mvg, K.H.

wpDiscuz