Matarr: “De straat heeft me gemaakt tot de man die ik ben”

Op 24 februari is de EP ‘De Gang van Zaken’ van Matarr dan eindelijk te downloaden hier op Puna.nl. Om wat meer te weten te komen over de EP reisden wij af naar Delft. Samen met Matarr gingen we op bezoek bij Skaffa, één van de grondleggers van Scheme015, zijn moeder en het jongerencentrum DNA.

19 February

28 comments

Leave a Reply

28 Comments Aan "Matarr: “De straat heeft me gemaakt tot de man die ik ben”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
juist
Gast
juist

PAC VAN NL

Ro
Gast
Ro

Dit filmpje maakt me wel benieuwd naar die EP, ga m zo ff checken!

gewoon
Gast
gewoon

real talk

KrisRoc
Gast
KrisRoc

Shout out naar Matarr, altijd real
stem vd straat
check die EP
24 februari
#scheme015

zielig
Gast
zielig

flikker toch op wannebe gangster als je zo doorgaat beland je op de straat

DE 015
Gast
DE 015

> wat is hier wannebe aan dan vriend? leg me dat is uit.. wat is er nep aan? Het is zijn leven, dat het niet in jouwe voorkomt en je er niks van weet betekent niet dat het wannebe is.

DE 015
Gast
DE 015

Hele goede viddy. Dit laat mensen zien dat er toch een verhaal en inhoud zit in zogenoemde ‘gangster rappers’. Ben benieuwd naar de tape! En een aanrader Skunk van het Keldertje YUUUH

BlieB
Gast
BlieB

stoer hoor

Apd055
Gast
Apd055

> Stoer hoor grote mond op internet hebben;) Ik ken matarr niet maar respecteer hem zeker, k ga hem sowieso checken je ep!

dope.
Gast
dope.

ben benieuwd! nice

HefBundy
Gast
HefBundy

MATARR, #DGVZ!!! Get ready for some real shit waaaaaawawawaaaa

Bryan
Gast
Bryan

dope viddy

Tjeerpavelli
Gast
Tjeerpavelli

Respect man

REBORN
Gast
REBORN

Real shit, deze man verdiend t echt om ver te komen. Real and true to hiphop sinds de vroege jaren. RESPECT

#scheme015 #matarr

onrust
Gast
onrust

real talk man . 1

Jjsmoke
Gast
Jjsmoke

Leuk filmpje, zoiezo matarr brengt het altijd echt hij neemt je mee in zijn leven via z’n muziek daarom kijk ik nu meer naar zijn album uit omdat hij al aangaf dat het een verhaal is.

Bigup scheme , ‘ho’s down

Enzo075
Gast
Enzo075

Geen greintje respect voor deze pannekoek.
Nog nooit in z’n leven zn handen uit de mouwen gestoken om een dagje te werken. Ga buiten spelen, straatschoffie.

Q.F.B
Gast
Q.F.B

real shit mensen die EP kom zeker hard check hem zeker #freeparamocro #ZJallday #schem015

Mingo
Gast
Mingo
Net als jonge kinderen nvdien ook pubers het fijn e9n boeiend om zelf invloed te kunnen uitoefenen op gevoelens van stress, zelfvertrouwen of het leren omgaan met de lastige dingen die je in je pubertijd nu eenmaal tegen kunt komen. De eerste 8 weekse pubertraining : Aandacht werkt !’ start morgen. 21 november . De trainer is Eline Snel, auteur van het boekje stilzitten als een kikker, mindfulness voor kinderen en hun ouders.De training duurt 8 weken . Elke week 1.5 uur.Ik hou je graag op de hoogte. Wil je zelf informatie mail dan even via de site .
Xzibit
Gast
Xzibit
Ik ken Matarr niet als persoon en ik ken geen een track van hem. Ik weet dat ik eigenlijk niet op haters in moet gaan, maar ik kan die negatieve reacties van sommige niet meer uitstaan ouwe! Deze man praat gwn over z’n eigen leven en wat die heeft meegemaakt. In dit filmpje krijg je een indruk van zijn leven, vanuit zijn perspectief. Kan iemand mij vertellen wrm the fuck daar gehaat op moet worden???? Alleen omdat het verschilt van je eigen leven en niet aansluit op je eigen normen en waarden???? Begrijp me effe goed, ik beweer niet dat… Read more »
Thomas
Gast
Thomas
Jongens ben ik weer, ik denk dat het goed ging. Volgende week hoor ik meer. Maar Zandvoort is het niet geworden op de hoge haekkn. @K, sort of (was je vergeten diep in de nacht zag ik). @Margot, ik vond het kunstwerk er erg goed bij passen. Vanochtend dacht ik nog; ik ga het wel uitleggen, straks, na de sollicitatie. Maar het spijt me, ik heb er geen zin in. Dit is het beeld dat ik koos bij de woorden die ik gebruikte, voor mij klopt het. @100 woorden, dank voor het succes wensen. @Astrid, hallo! Lang geleden. Beauty, as… Read more »
@Xzibit
Gast
@Xzibit

Xzibit jij bent echt stoer man, echt een leipe G!!!!!!!

Xzibit
Gast
Xzibit

hahahaha thanx mattie, je bent een goed mens 😉

plizzy
Gast
plizzy

real talk, matarr got this, ep is murder

Ritchie
Gast
Ritchie

WAUW man, deze EP is gewoon TE hard! Had ik ook wel van Matarr verwacht, heb zijn shit altijd gedigd. #ZJAllDay #FreeParaMocro #DGVZ #LEGGOOO

DFT stee
Gast
DFT stee

Mattar stem van de straat deze zomer weer nieuwe ep sehh stay real

Jantje
Gast
Jantje

Kan niet wachten de EP te checke jonge

Modelos De Botas Timberland
Gast

I’ll right away seize your rss as I can not in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly permit me recognize so that I may just subscribe. Thanks.

wpDiscuz