MC Prophet – Zo Jong

Twee dagen geleden bracht de Groningse MC Prophet het nieuws dat zijn EP ‘OMG’ even is uitgesteld. Vandaag kunnen we jullie vertellen dat de EP vanaf 15 mei verkrijgbaar is en omdat dit te vieren brengt MC Prophet het nummer ‘Zo Jong’ uit. Eerder kon je de tracks ‘Koning van de Jungle‘, ‘Woorden‘ en ‘Korte Rokjes ft. Joshua Newton‘ al horen hier op Puna.nl.

1 May

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "MC Prophet – Zo Jong"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ww
Gast

Kippenvel!

II
Gast
II

Wauw!

Man Man Man
Gast
Man Man Man

Ik vind deze gozer zo nep.. Wel goed onderwerp maar hij verzint elke keer shit om serieus over te rappen, rap alleen over iets als je het meent

KingStar
Gast
KingStar

Hij kan het opzich wel doen. Bij veel rappers heb je het gevoel dat ze het alleen doen om een hit te scoren. Bij hem hoor je dat hij gewoon goed situaties kan bedenken en het zo over brengen alsof het echt gebeurt. Iets wat weinig rappers kunnen!

ww
Gast

Hard!!!!

Carl Gustav Jung
Gast
Carl Gustav Jung

Keihard

OMG
Gast
OMG

@ Man Man Man,
Mensen kunnen zich hier miss in vinden, dit is muziek man.

BW
Gast
BW

@ Man Man Man,
Ben het volledig met je eens, voel deze gozer ook totaal niet.

ProFeira
Gast
ProFeira

Even geen blad voor de mond! Zoveel @$%@^ slechte tracks op video’s uitgebracht de laatste maand. Die video’s verdienen geen promo! En zeker niet vanuit een muzikaal oogpunt. Deze track is hard! Verdient meer promo dan de gemiddelde fake rapper… Props dude!

tanicha
Gast
tanicha

Waaaaauw kippenvel so mooi ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

wpDiscuz