Meek Mill suggereert dat Drake z’n ghostwriter hem geïnformeerd heeft over Summer Sixteen

Meek-Mill-Drake
Vannacht haalde Drake uit naar Meek Mill, Tory Lanez en zelfs Barack Obama (die Kendrick Lamar een betere rapper noemde) in zijn nieuwe single Summer Sixteen. Anders dan de vorige keer verscheen er binnen het een uur een reactie van Meek Mill, in de vorm van de disstrack War Pain op zijn nieuwe 4/4 EP. In eerste instantie dacht men dat het toeval was of dat hij de track al had klaarliggen, maar al snel bleek dat hij reageerde op een aantal dingen die Drake zei in zijn track. Er zijn natuurlijk een aantal mogelijkheden; misschien heeft Drake de track op voorhand gestuurd om hem uit te dagen of is hij door iemand uit het OVO kamp getipt. Zelf postte Meek een foto op Instagram met een brede grijs en de caption “The ghost writer told me!”.

The ghost writer told me! ?

A photo posted by Meek Mill (@meekmill) on

31 January

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Meek Mill suggereert dat Drake z’n ghostwriter hem geïnformeerd heeft over Summer Sixteen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Drop
Gast
Drop

meek kan t ook niet laten te rusten

Bert
Gast
Bert

Denk dat je het artikel nog een keer moet lezen.

poep
Gast
poep

Meek Mill, is wachten tot de laatste spijker in zn doodskist word gezet,
Wanneer Nicki besluit m te verlaten, zijn enige optie is een kind nemen met haar als Nicki hem dumpt is zijn carriere officially finished

KD
Gast
KD

Meek Mill is die type persoon die kapot gemaakt wordt, maar het niet kan accepteren en dan zichzelf nog meer in de shit werkt. Er zijn grote verschillen tussen Drake en Meek Mill. Meek Mill heeft een vermogen van 5 miljoen maar rapt over de miljoenen van Nicki Minaj. Drake zit bijna tegen de 100 miljoen aan. Bovendien hoort Meek Mill in Februari dat hij vast moet gaan zitten.

lil lily
Gast
lil lily

ahahaha so

gio
Gast
gio

de ironie zit hem in het feit dat er een kans is dat die ghostwriter van Drake zelf meek moest tippen. wat een clown blijft die meek, met weer een matige track

Neutraal
Gast
Neutraal

Jullie zijn raar meek heeft dit duidelijk gewonnen door zijn war pain disstrack maar blijkbaar kunnen jullie niet neutraal dingen bekijken.

wpDiscuz