Melodee over de muziekindustrie

Het gloednieuwe Buma Rotterdam Beats staat klaar om los te barsten. Volgende week wordt tijdens de eerste editie van Buma Rotterdam Beats in het laatste weekend van november (26 en 27 nov.), op omvangrijke wijze de grootstedelijke muziekcultuur gevierd, met een flitsende combinatie van optredens, een awardshow, feesten, paneldiscussies, debatten en workshops.

Overdag vindt in het oude Lantaren/Venster aan de Gouvernestraat een tweedaagse industry conference plaats met talloze seminars, workshops en Q&A’s met sleutelfiguren uit binnen- en buitenland, zoals Kees de Koning (Top Notch), Keith Harris (manager Stevie Wonder), Jiggy Djé (Noah’s Ark), Don Robinson (Interscope). Op zaterdag vindt tijdens de industry conference het onderdeel ‘Next Beats’ plaats, een speciaal programma dat een brug slaat tussen opkomend talent en gevestigde artiesten en insiders uit de muziekindustrie. Ieder avond zal feestelijk worden afgesloten. Zie het volledige programma op www.buma-rotterdam-beats.nl.

La Melodia / MC Melodee is tijdens Buma Rotterdam Beats te zien op zaterdag 27 November in Rotown. Verder doet ze tijdens de conferentie een boekje open over haar succes in Japan en geeft ze haar visie op de Nederlandse (urban) muziekscene in ‘The European Urban Culture Today‘.

18 November

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Melodee over de muziekindustrie"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
jelle
Gast
jelle

geef dr is ongelijk

thijmen
Gast
thijmen

Is leuk en aardig maar vertel eens iets wat we niet wisten.

thijmen
Gast
thijmen

Over de muziek industrie.

Ron
Gast
Ron

Dat urban klein wordt gehouden in Nederland.
Dat de koning mr jiggy helpt.
Dat de meeste rappers die uiteindelijk shinen in de media blank zijn.

wpDiscuz