Migos krijgt het aan de stok met Joe Budden en Chris Brown bij de BET Awards


De mannen van Migos waren gisteravond te gast bij de BET Awards waar ze de prijs voor beste groep mee naar huis mochten nemen. Voordat het spektakel begon nam het trio plaats op de rode loper voor het programma Everyday Struggle met Joe Budden en DJ Akademiks.

De opmerking van Akademiks over Takeoff die niet op Bad & Boujee staat schoot bij de rapper in het verkeerde keelgat. Toen Akademiks de situatie probeerde te sussen door Migos één van zijn favoriete groepen te noemen, stond Joe Budden op en liet zijn mic op de grond vallen.

Het T-Shirt trio zag dit als disrespect en stond gezamenlijk op. Het werd een dreigende situatie en de beveiliging moest eraan te pas komen. Check de beelden hieronder.

Hier bleef het niet bij, wat Migos betreft. Na de awardshow was er een afterparty waar de nieuwe video van Future en Chris Brown geprimeurd werd. Getuigen melden aan TMZ dat iemand van Brown z’n crew Quavo geduwd heeft en een ander Migos lid vervolgens verhaal ging halen. Hij zou echter een klap gekregen hebben. Het Gwinnett County trio ging daarna achter Chris Brown aan en omsingelde zijn auto. Uiteindelijk verscheen de politie en ging iedereen weer zijn eigen weg.

26 June

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Migos krijgt het aan de stok met Joe Budden en Chris Brown bij de BET Awards"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
JOE BUDDEN
Gast
JOE BUDDEN

Joe legend voor deze. Klaar met die trash van tegenwoordig. Precies niks te maken met hip hop.

---
Gast
---

haha oldhead

Victor
Gast
Victor

Het feit dat die gasten niet eens verstaanbaar een interview kunnen geven is al hilarisch genoeg… Je ziet Budden gewoon denken; wat de fuck is er mis met deze gasten?

Vlierbespap
Gast
Vlierbespap

Hahahaha te mooi dit. Dat laatste filmpje met die guy van migos in zn blote bast en zn afgedropen gezicht. Druktemakers

henk
Gast
henk

joe budden lil bitch

HalaMadrid
Gast
HalaMadrid

Man die joe budden moeten ze echt een keer goeie klappen geven, hij zeikt de hele newschool af maar doet zelf helemaal geen kk, zielig persoob

Vlierbespap
Gast
Vlierbespap

https://www.discogs.com/artist/138038-Joe-Budden Doet genoeg hoor zo te zien..

Maar vind hem persoonlijk ook maar een josti, vind het wel kapot grappig dat ie al die nieuwe guys zo over de zeik kan laten gaan door wat kritiek te leveren. Kunnen niks hebben als er wat negatiefs over word gezegd haha.

Bitches, echte mannen geven geen fuck!

wpDiscuz