Mike WiLL Made-It onthult tracklist Ransom 2 met o.a. Rihanna, Kendrick Lamar, Migos, Pharrell en Future


Producer Mike WiLL Made-It brengt 24 maart zijn vierde album Ransom 2 uit. Vandaag maakt hij de tracklist bekend van het album, waar een aantal grote namen als Rihanna, Kendrick Lamar, Migos, Pharrell, Future, Rae Sremmurd, Young Thug, YG, Big Sean, 21 Savage, Lil Yachty, Lil Wayne, Chief Keef, 2 Chainz op staan. Bekijk de tracklist van het album hieronder.

Mike WiLL Made-It – Ransom 2 (Tracklist)
1. On the Come Up (Feat. Big Sean)
2. W Y O (What You On) (Feat. Young Thug)
3. Hasselhoff (Feat. Lil Yachty)
4. Gucci On My (Feat. 21 Savage, YG & Migos)
5. Oh Hi Hater (Hiatus) (Feat. Fortune)
6. Perfect Pint (Feat. Kendrick Lamar, Gucci Mane & Rae Sremmurd)
7. Razzle Dazzle (Feat. Future)
8. Bars Of Soap (Feat. Swae Lee)
9. Burnin’ (Feat. Andrea)
10. Y’all Ain’t Ready (Feat. 2 Chainz)
11. Aries (YuGo) (Feat. Pharrell & Station Wagon P)
12. Emotions Unlocked (Feat. Eearz)
13. Big God (Feat. Trouble & Problem)
14. Faith (Feat. Lil Wayne & Hoodybaby)
15. Come Down (Feat. Chief Keef & Rae Sremmurd)
16. Outro
17. Nothing Is Promised (Feat. Rihanna)

17 March


Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter