Mixtape: Bassline x Puna Mixtape Vol. 7 By Lion Kojo

bassline

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor Bassline in Paradiso. Daarbij komt natuurlijk ook een mixtape en die is deze maand aangeleverd door Lion Kojo, die vrijdag zelf ook achter de draaitafel zal staan. Naast Lion Kojo kunnen we ook Yung Luc, Appiah, Mairo Nawaz verwachten, samen met MC’s Bokoesam en MC Lentini. Ook zal Hef een bezoekje komen brengen aan Paradiso om live wat nummers te laten horen. Beluister hieronder de mixtape en kom alvast in de stemming voor vrijdag.

Wij mogen 5×2 gastenlijstplekken weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Vertel ons hier in de comments waarom jij er absoluut bij moet zijn.

25 January

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Mixtape: Bassline x Puna Mixtape Vol. 7 By Lion Kojo"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jska
Gast
Jska

Moet binnenkort weer aan m’n studie beginnen, serieuze dingen. M’n beste vriend gaat op reis. Lijkt me tof om samen een afscheidsfeestje te vieren!

C*
Gast
C*

Lijkt me erg leuk om 2 tickets te winnen, kom ik ook weer eens de deur uit en vraag ik mijn buurmeid mee op date.

Rms
Gast
Rms

Ik moet erbij zijn omdat het de eerste keer is dat m’n neef in Paradiso moet optreden en ik hem natuurlijk moet supporten!

partaay
Gast
partaay

Omdat deze mix de pan uit rockt en die line up gewoon te gek is!

wpDiscuz