Mixtape: DJ Snef – Classick Mixtape

Op donderdag 23 juni zal het muziekproject ‘Classick’ een eenmalig concert geven in Schouwburg Almere. In het project van Stichting Twisted komen de werelden van hiphop en klassieke muziek samen en werken getalenteerde musici en rappers uit Flevoland met het Almeers Jeugd Symfonie Orkest aan één voorstelling waarin zij hun talenten laten horen.

Als voorproefje heeft DJ Snef een mixtape in elkaar gedraaid waar de grenzen van klassieke muziek en hiphoptracks al vervagen. De tape geeft onder meer de invloeden van klassieke muziek weer in (bekende) hiphopnummers. Muziekgenres verliezen op deze manier hun grenzen, iets wat tijdens de show natuurlijk nog veel beter uit de verf zal komen. Beluister of download de mixtape hieronder:

DOWNLOAD: DJ Snef – Classick Mixtape

21 June

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Mixtape: DJ Snef – Classick Mixtape"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
john
Member

old school is the right school..

DLHEXPRES
Gast

classe-sick. well done, well mix.

Dizzy90
Member

slechte mix. leuke liedjes verder.

eMule
Member

slecht gemixed idd, wel aantal leuke platen; oa CunninLynguists, Jedi Mind Tricks, Immortal Technique

HmidJackson
Gast
HmidJackson

is dit de week van slechte albums/clips

RollWithIt
Gast
RollWithIt

vind het wel een dope mixtape! sommige van deze tracks al laaang niet meer gehoord. Maar Ben benieuwd of een orkest met rappers wel vet is om naar te luisteren is al zo vaak geprobeerd en heb het nog nooit echt vet uitgevoerd zien worden, in ieder geval klassieke instrumenten met hiphop.

wpDiscuz